Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 26> |
Korisnik | |
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Clematis, hoste, engleska pelargonija...ma sve prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sve je puno zivota...posebno mi se svidja paprat....volim ih,bez obzira bile obicne ili neobicne kao kod tebe...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Neznam kaj mi je ljepše hostored,suncobran, paprat ma sve ti je divno odmaram srce i dušu.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prava je uživancija šetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Friesia uvijek prva i kod mene, moje sobno vani u zaklonu i isto ozeblo , klematis ti je krasan, begonije i ostale kombinacije , još kad se razrastu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivno, uredno i bujno, uopće se ne bi reklo da je vrijeme ovakvo kakvo je... Ružica je prekrasna, sigurno krasno miriši?
Klematis je predivan ![]() Baš si me razveselila slikama! ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Sve je lijepo, prelijepo...ali fresia
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
U brzini nenamjerno prekrstila sam onu divnu žutu ružu...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
enrikova nona, ruža je tek prvu godinu kod mene, pa joj baš ne poznajem "navike", ali veseli me što je već procvjetala. Ovo za sobno si u pravu, ... baš je ozeblo. Ja sam svojima napravila "šator" od plahti kad je bio mraz i nije ih on direktno opalio, nego su stradali od hladnoće.
![]() vila2, eh ... to vrijeme. Jučer je opet pljuštalo tako da ružicu nisam stigla ni pomirisati. ![]() aurelia, ne brini draga zbog "tipkarskih" propusta ... razumijemo se mi jako dobro. ![]() ![]() hvala vam drage prijateljice na šetnjici i lijepim riječima !
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Rajski, prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
jako lijepo ruže izdvajam
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivne slike, osobito ova crvena ruža na čijim laticama blistaju kišne kapi
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga moja ove tvoje ruže oduzimaju dah svaka čast .Nadam se da će i moje jednog dana biti u cvjetnim slapovima jer su još mlade ali svejedno uživam u svakom njihovom cvjetku i sve drugo ti je rajski
|
|
![]() |
|
Prošetala, divila se ružama i još ću jer su predivne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
jako lijepe slike dvorišta, šareno, cvjetno, mirisno...
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |