Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali vrt rajskoga vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali vrt rajskoga vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 26>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2016 u 22:11
Clematis, hoste, engleska pelargonija...ma sve prelijepo smile71

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2016 u 11:55
sve je puno zivota...posebno mi se svidja paprat....volim ih,bez obzira bile obicne ili neobicne kao kod tebe...Heart
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2016 u 22:24
Neznam kaj mi je ljepše hostored,suncobran, paprat ma sve ti je divno odmaram srce i dušu.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2016 u 14:26
Prava je uživancija šetati tvojim vrtom
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2016 u 12:35
milica7, smile79
aurelia, smile79
JosipaNu, smile79
catalpa, smile79
kamelia, smile79

hvala vam drage moje od Heart

Friesia je prva procvjetala

begonije su malo pokunjene, ubila ih ova kiša Unhappy

sobno je vani i ima oštećenja od mraza

bellsi na balkonu u potrazi za suncem Tongue

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2016 u 13:17
Friesia uvijek prva i kod mene, moje sobno vani u zaklonu i isto ozeblo , klematis ti je krasan, begonije i ostale kombinacije , još kad se razrastu smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2016 u 21:24
Predivno, uredno i bujno, uopće se ne bi reklo da je vrijeme ovakvo kakvo je... Ružica je prekrasna, sigurno krasno miriši?
Klematis je predivan smile47
Baš si me razveselila slikama! smile79
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2016 u 21:35
Sve je lijepo, prelijepo...ali fresia smile227

Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2016 u 21:56
U brzini nenamjerno prekrstila sam onu divnu žutu ružu...smile217

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2016 u 06:48
enrikova nona, ruža je tek prvu godinu kod mene, pa joj baš ne poznajem "navike", ali veseli me što je već procvjetala. Ovo za sobno si u pravu, ... baš je ozeblo. Ja sam svojima napravila "šator" od plahti kad je bio mraz i nije ih on direktno opalio, nego su stradali od hladnoće. Hug

vila2, eh ... to vrijeme. Jučer je opet pljuštalo tako da ružicu nisam  stigla ni  pomirisati. Hug

aurelia, ne brini draga zbog "tipkarskih" propusta ... razumijemo se mi jako dobro. Wink Hug

hvala vam drage prijateljice na šetnjici i lijepim riječima ! smile67
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2016 u 09:32
smile57toliko lipote u tvom raju
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2016 u 13:54
kamenjarka1,

Zbog ovog se i na kišu ide Tongue, otvorio se prvi cvjetić malenog hemerocalisa (mislim da je Stella) od drage nonice Hug

Nisa, sjetila sam se tebe kad sam gazala po kiši sa fotićem ... očito isti sindrom ... ljubav ! Heart

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2016 u 13:58
Rajski, prekrasno! Hug
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2016 u 14:21
Prekrasno!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2016 u 14:38
jako lijepo ruže izdvajam smile64
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2016 u 15:27
Predivne slike, osobito ova crvena ruža na čijim laticama blistaju kišne kapi Heart
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2016 u 15:02
kacunak, Hug

miska, Hug

kamenjarka1, Hug

vila2, Hug

hvala vam od Heart na lijepim riječima !

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2016 u 16:40
Draga moja ove tvoje ruže oduzimaju dah svaka čast .Nadam se da će i moje jednog dana biti u cvjetnim slapovima jer su još mlade ali svejedno uživam u svakom njihovom cvjetku i sve drugo ti je rajski
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2016 u 16:42
Prošetala, divila se ružama i još ću jer su predivne Smile

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2016 u 20:21
jako lijepe slike dvorišta, šareno, cvjetno, mirisno...
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.