monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 134135136137138> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đurđa, osim prekrasnog bilja imaš i preeedivnog psa. Kao da ima frizuru :D
Marelica mi se čini ok, ako je to slika iza mraza. |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatka je tvoja pesica... A tebi ostavljam da objasniš tko nam šalje pozdrave, a tko pusu.
Nego, tvoje patkice su munjevito narasle. S čime si ih hranila? Sad ja sa sto pitanja... jesu li sjemenkice dragon fruita proklijale ili još čekaš? Draga moja, povrće i cvjetići su ti, kao i uvijek, predivni, jedri i zdravi. Uživam gledajući ih. Ostavljam ti zagrljaj do slijedeće šetnje... |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prijavljujem šetnju.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EEj curke evo me...Vodim bitku s ovim vremenom, selim rasad, flance u kuću pa iz kuće u plastenik. Sinoć bilo oko 5°C u plasteniku i da sam ostavila moje paprike i krastavce ne bih danas našla žive..Do kad nam ovo vrijeme misli krojiti živčeke na tregere ???? |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gajtana, moj psić se zove Đurđa.... A ovo je marelica slikana poslije mraza da. |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugi obje vam šaljemo i pozdrave. Patkice još uvjek jedu početnu hranu za perad ali mješam sa šrotom, idu van kad je lijepo i uživaju, stalno nešto prebiru po travi, možda jedu travu, a možda pronalaze i puževe, ne znam. Dragon fruit nisam još sijala, možda i bolje da nisam zato jer je on u počteku jako kržljav i malo mu fali da se smrzne i u zaštićenom prostoru. Povrće ima sve moguće mjere eko zaštite i prihrane tako da mora biti zdravo, osim što se ovo vrijeme poigrava i s nama i s tim jadnim biljkama. Puno pozdrava i tebi Bugi, lijepo te je vidjeti ovdje iako sam ja nažalost jako malo ovdje i jako malo obilazim vrtove jer me i druge obaveze vuku na svoju stranu... |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice |
|
|
|
lilibu
Upravo klijam Pridružen: 10 Lipanj 2015 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene malo u šetnji do tvog vrta...
kojih sve divota ima kod tebe, jako si vrijedna, cvijeće, vrt, pa plastenik. e da sam bliže ja bi bila "podstanar" u tvom plasteniku, pa koliko ruku imaš? A tek Đurđa, stvarno je zakon...koji gard ima... e, a patkice...ko generali se poredale... sigurno ću često svraćat u tvoj vrt.
|
|
'Život je poput vožnje biciklom. Želiš li održati ravnotežu, moraš neprestano ići naprijed. (Albert Einstein)
|
|
lilibu
Upravo klijam Pridružen: 10 Lipanj 2015 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nasmijala sam se kad sam ovo pročitala, jer se i ja tako osjećam zadnjih dana...
|
|
'Život je poput vožnje biciklom. Želiš li održati ravnotežu, moraš neprestano ići naprijed. (Albert Einstein)
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilibu baš mi je drago da si svratila u moj vrt,tj. povrtnjak, doduše istina da nisam ovdje tako često kao prije ali svratim ponekad kad imam materijala za moje teme.. Tebi veliko Hvala što si svratila. vjerujem da će se ovdje još puno toga zanimljivog moći naći. P.S.- Đurđa je jako velika maza <3 a patkice, ehhh to je poseban odred za čišćenje vrta od puževa... Nadam se samo da će zbilja biti tako s obzirom na kakvom dobrom glasu su.. |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razni mix slatkih paprika čeka na presađivanje, pošto mi je plastenik postao premali, čekamo da se vrijeme ustabili.. Ovdje ima raznih sorti kvalitetnih paprika, od velikih zimskih babura, raznih rog paprika ( Marconi purple, kurtovska kapija, zlatni marconi, ciganski barun itd. ) pa sve to slatkih feferona, začinskih i za jelo, paradajzerica i sl.... Volim kad se paprike šarene.. |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 134135136137138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |