Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 258259260261262 282> |
Korisnik | |
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaki dio vrta poseban i mami ljepotom . Predivno.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Kako je lijepo vidjeti da se priroda budi nakon toliko mjeseci sivila i kiše. Svaki i najmanji cvjetić izmami osmjeh na lice. A kod tebe tako puno cvjetića. Još su malo stidljivi ali nedaju se.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivne slike tvoga raja... teško je otići odavdje... Ova proljetna zvijezda je prekrasna
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jedna proljetna jutarnja tiha šetnjica tvojim divnim vrtom da ne ometem uskrsne zečiće... ostavljam ti zagrljaj.
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Hvala vam svima na posjeti!
![]() Uskoro dolaze topliji dani pa će biti i više slikica. |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Fritilaria uva-vulpis
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Fritilaria je
![]() ![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Svaka slika savršena drugo i ne očekivam od tebe
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Divne slike...uživaj u proljeću
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Veeeliku pusu ti šaljem! Hvala ti na slikicama , nisam ni skuzila koliko su nam falile. .. predivno sve!!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Fritilaria je zaista predivna
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
još jedna ponovljena šetnja slika sa macom je famozna
|
|
![]() |
|
Napokon je došlo pravo proljeće.
Hvala vam svima na posjeti! ![]() |
|
|
![]() |
|
Spiraea nipponica "Snowmond"
![]() Gušarka (arabis caucasica) ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Predivno je!
Imam dva pitanja, ovaj bijeli šeboj će cvasti proljeće i ljeto ili proljeće i jesen? Dugo pitanje vidjela sam na tvojim starijim slikama da si imala onaj čudni narcis jo... nešto koji cvate u jesen. Zanima me je li preživio zimu jer htjela bih ga nabavit. Prodavač mi kaže da će podnijeti kontinentalnu zimu bez problema, ali ja više vjerujem vama;)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 258259260261262 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |