Slavonski Brod |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike su super, ali kako to da nitko nije uslikao brodsku plažu to jest brodsko kupalište?
P.S. ne znam gdje je to, ali mi je kolega Brođanin, pa dolje provodi ljeto.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
13 godina sam Brodska snaha , ali vjerovai ili ne nikada se tamo nisam okupala, a niti bila
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Teak, pa šta čekaš, kažu da je to vrlo popularno mjesto u Brodu.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Od kupanja u Neretvi 1998.g. se više na rijekama ne kupam. Kažu da je strah dobar tko ga ima ![]() |
|
![]() |
|
Ja ti svake godine uđem u Neretvu i svake godine me skoro grčevi počnu hvatati kako je hladna, ali je prelijepa!!!
A ako ti nemaš straha, mogu ti ja dati, imam ga i previše...
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
prije dosta godina imao sam prilike kratko vrijeme boraviti u slavonskom brodu.naime kad se obnavljao most i tvrtka u kojoj radim je tu radila.tad je bio lijep a sad je očito još ljepši.jedino zlo je bilo u parku kraj hotela gdje smo spavali bio je pun vrana ili svraka.nismo se mogli pošteno naspavati.nadam se da je to rješeno.ovdje nisam vidio ni jednu sliku o recimo to tako priredbi na korzu.ja se sječam da sam to gledao kad sam bio tamo.neznam da li je to bilo samo te godine ili je to tradicija.ono što sam ja vidio bilo je prekrasno pa bih molio ako je moguće stavi i koju sliku o tome.i na kraju slike su prekrasne.kad bih morao izdvojiti koju ne bih mogao.supeeeeeeeeeer
|
|
![]() |
|
U Brodu se tijekom godine svašta događa, od Brodfesta pa do Brodskog kola, ali to bi morali pokazati stvarno Brođani jer ja sam tamo samo vikend gost.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pozdrav iz Broda s najnovijim fotografijama...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovih se dana intenzivno skitam i snimam...nastavak slijedi...uskoro... ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bas divne slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predivne fotkice grada za kojeg me vežu lijepe uspmene, vidim da je puuuuno ljepši no što ga se ja sjećam. Lani sam samo na brzinu prozujala, molim koju fotkicu Lenjinovog naselja ili ako se ne varam danas se zove Marsonija (mislim na ono naselje iza bolnice). Bilježim se sa štovanejm!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Dogovoreno! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() Slikice su prekrasne |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa bilo je vrijeme da i ovaj prekrasan grad vidimo i obnovimo neke uspomene.
Sada to izgleda predivno, na žalost pred puno, puno godine meni je ostao u ružnoj uspomeni.
Sa ćeš me natjerati da ga ponovo posjetim.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš sam bezobrazna (no takvih je svih mojih 100 kg ili takva sam po cijelom tijelu) kad već fotkaš oko bolnice, ima jedna meni draga pekara i slastičarna u toj ulici, a i kuća mi izgleda ludo (vidjela sam je lani na brzinu, duuugo sam papala kolače pa se ne sjećam ostalog ali medvjeđe šape su im bolje nego moje domaće)
|
|
![]() |
|
Triša, jedva čekam da posjetiš Brod! A što se Franjice tiče, sad moram poharati sve slastičarnice u ulici kod bolnice, u svakoj isprobati medvjeđe šape kako bih pronašla onu pravu! Vjeruj, neće mi biti teško...mislim, probati kolače!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....hm ovaj znas.....ako rabi pomoc.......za papati kolace
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
U društvu je uvijek slađe! |
|
|
|
![]() |
|
Za sve one koje interesiraju kulturna događanja u gradu Brodu, evo par fotografija sa ovogodišnje priredbe "Gloria Festung Brod" ili kako bi naš narod rekao "Slava tvrđave Brod". Riječ je o događajima iz prošlosti Slavonskog Broda i slavnoj pobjedi Husara I Trenkovih pandura nad Turcima.
Zastava RH i grada Broda ![]() Husari ![]() Barun Franjo Trenk s pratnjom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju, naroda slavi, zajedno sa svojim junacima, Turci su poraženi! ![]() Prepuno gledalište... ![]() Na kraju jedne veličanstvene priredbe, baš kako i priliči, predivan vatromet! ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da vam je bilo interesantno... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jako interesantno, baš poseban doživljaj.
Gledaj, nema smisla da ti nabijem kile dok obilaziš sve slastičarnice i pekarnice, mislim da me zanima Iskra... (evo, nisam reklamirala ali ću valjda ipak dobiti svoje, da ne velim da to radim za moju frendicu u Niskozemskoj koja je ovo ljeto na posljednji puta ispratila i svoga oca, pa sada svi zajedno činimo dobro djelo i punimo joj srčeko toplinom voljenog grada. Tuđim se očima ipak vidi drugačije, više...
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
da bi riječ rekao.još da sam bio barem tamo.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |