Jastučac - Aubretia deltoidea |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk, hvala ti na informacijama i slikovnom dodatku, sve si rekla što me zanimalo!
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako izgleda aubrieta koja nije orezana nakon cvatnje.
Stabljike joj se izduže i odrvene, a cvjetaju samo na vrhovima. |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da moje neće biti ovakve jer ih ne orezujem . Bih ja, ali leđa ne daju
Još jedan, zbog polusenke zakasneli jastučić |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
tangerina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav, a kako bi se držala u tegli? imam terasu na zapadu na kojoj sukulenti super uspijevaju, a čini mi se da ova predivna biljka voli slične uvjete. i ima li info gdje ju se može nabaviti?
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno mi izgleda ova trajnica! Kad ju je potrebno posaditi, s obzirom da piše da cvijeta među prvim proljetnicama? Baš ju planiram nabaviti ...
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam je danas nabavila (sjemenke) i piše: sijanje IV-VI mj, presađivanje 15x20 cm, cvat IV-VI mj.
Primjena: za manje cvjetnjake, zidiće i kamenjare. Opi: visina 10-15 cm. Cvat: travanj-lipanj. Ima li koja trajnica koja cvjeta dulje a da je tako niža i da stvara grmić? |
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam danas kupila sjemenke ljubičaste aubriete, isto piše sijanje IV-V mj. Molim ako netko ima iskustva sa sijanjem, kada ste sijali, mislim jel se može posijati i ranije?
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoje sjeme jastučca posijala početkom veljače i danas proglasila totalni fijasko i sve bacila - biljčice su dobro nikle al su bile tanke, tanke na kraju se presavile i nestale u zemlji
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |