moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 89> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na ovoj temi sam ko u raju,sve je vec receno,mogu samo ponavljati.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ljubičice naprave sjeme, naravno kao i svako drugo cvijeće. Ja sam ga dobila od susjede pa sam ga posijala u vikendici, vidjet ćemo što će biti..
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Triša,naprave one sjeme(samo velim da u trgovinama nisam vidjela) no same se toliko rašire da nemam potrebe sakupljati sjeme a i ovako prije cvatu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma naravno da je onda jednostavnije odvojiti grumen ljubičica, a ne se mučiti iz sjemena, ja sam to onako eksperimentalno stavila, pa da vidim.
Valjda ga u trgovinama i nema zato što se tako lako presađuje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo par novih slikica....
Ovo je"moje cvijeće"(zakaj piše"moj cvijeće" znat ćete kod drugih slika)
![]() i ovo isto
![]() E sad,ovo je "Adminov cvijet"(dva cvijeta je sad imao)
![]() Ovaj je"Andrein cvijet"-presladak je
![]() a ova rapsodija je Teak-ina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno
![]() kako se zove onaj cvijet sa druge slike |
|
![]() |
|
cleoma-jednogodišnja biljka.Ako ti treba sjeme samo javi,puno sjemenja bude kod nje
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Luuuuudilo Shashavice, prekrasno je a najljepše ono na 4. slici, kaj je to?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Još malo do tvoje pomoćne kućice ćeš se morati probijati sa mačetama!!!
![]() Stvarno nas oduševiš sa sličicama. Svako godišnje doba ima svoje čari! Sam da znaš, ona gladiola bijela (na 4. slici Franjice, ne znam joj točan naziv) meni nije cvijetala. ![]() A i trube su ti predivne. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prekrašno šašice!
![]() |
|
![]() |
|
Shasha sve je savršeno, a tek koliko imaš cleoma. Reci mi dali su one mahune sjeme, vjerojatno je, jer ih imam puno, pa bi si spremila. Toliko sjemenki od samo jedne biljčice.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Shasha,do jedan u noći sam gledala tvoj vrt..šta reći..baš ništa.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
koje trube
![]() ![]() ![]() sve je pre,pre prekrasno...više nemam riječi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Shasha..ti si moj idol
![]() " kad narastem " ![]() ![]() Inače, obožavam razne grmiće, trave i sl. zelene beštijice ![]() ![]() ![]() I još jedno pitanjce ..ovaj lijepi rasčupani grmič, jel to onaj pampas, kad se on sadi? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala,hvala
![]() Triša,to,kod cleoma,su sjemenke.Kad posmeđe,kad budu suhe onda se bere sjeme samo treba paziti jer kad dozrije ta čahura pukne i ode sjeme.
Hippy,pampasica se u proljeće presađuje a ovi mali grmići (vjerojatno na ono zeleno uz rub misliš) su oblikovani od majčine dušice.Porežem ih u oblik kako mi odgovara
![]() Trajnica je i sadi se onda kad ju dobiješ
![]() Jako se lako primi i stvarno se može cijele godine saditi,osim u zimi,naravno.
Ja bi ti ipak preporučila sadnju u proljeće,no može se i sad samo je treba puno zalijevati jer je još jako toplo.(kad hoćeš,ti se javi pa ćemo ih obrstiti)
![]() |
|
![]() |
|
Shasha puno ti hvala, ma to sam mislila, jer slične ima i kalifornijski mak, pa mi se upravo to dogodilo, raspukle se i sve otišlo.
No kod cleome ću paziti, jer je stvarno prelijepa biljka.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Jooooooooooooooooooooj,sad vidim pampasicu a nisam je uslikala.Procvala je pa je vrapci budu brzo očerupali,moram ih preduhitriti.To bum sutra
![]() Kak ne znam sve nazive cvijeća,tim redom nemogu ići pa ću po godišnjim dobima
![]() Kraj zime-proljeće
Ciklame! ok još nije procvala no listovi su krasni(osim onih koje nisu puževi pojeli)
Ta je od zime samo što sam je prebacila nakon cvatnje u vrt.Sad je potjerala listove pa se nadam da bude brzo i cvijetak koji
![]() Znam da cvate kasnije no kako je mene veselio kroz proljeće svojim cvijetom ja ga tu svrstavam...ok i u jesen jer je opet procvao-bijeli pakujac
![]() I mi smo proljetne(barem nas tako zovu) no volimo se hvaliti svojim cvijetom i sad.Za Šefi
![]() ![]() ![]() Baš sam mislila porezati lišće(ko i susjeda,kaj se u pozadini i vidi) kad ono...neda ona lišće,rađe će procvasti nego da je režem...
tritoma danas
![]() Evo i meneeeee,opet(treći puta) sam procvao
![]() I kak da nebudem sretna.Ko mi ,uz ovako nešto,može dan pokvariti
![]() |
|
![]() |
|
Haaa,ima još.ovo je bilo samo nešto od cvijeća koje je opet procvalo.
Sad se svud sve šareni
![]() ![]() To je japanska jabuka koju je obrastao ukrasni slak u tri boje i mirisna grahorica ,odozgo....
![]() a odozdo su ruže i neki puzavac koji je sam niknuo ali mi je sladak pa ga ne čupam(iako bi trebala jer je gužva)
![]() naravno da mu ime ne znam..neki"SilveKin cvijetak"
![]() dalije su mi medene.šteta što su kasno procvale no prvu undu posijanih su puževi pojeli pa je ovo kasna sjetva bila.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ove biljkice su tzv.dalmatinske i ova sitna mi lijepo cvate(sad je presađena u ćup pa se oporavlja) no ova velika mi nikako ne cvate.Kaj da joj radim???
![]() ![]() A ovom nikako da neko sjeme ulovim.Ne znam kako se zove,ne znam ni gdje sam ga kupila no sladak je i stalno cvate,od ranog proljeća
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |