Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 134> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
nema veze, ima drugih biljaka koje vesele. Naletim tu i tamo na neki tvoj post i sve su divne :) žao mi je što vise nema toliko ljudi na forumu :(
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Marsha, ne onako
kako bi trebali u stvari iz godinu u godinu sve slabije. Nemam više onog entuzijazma
za njih kojeg sam imao na početku. Sa njima sam uživao 2 – 3 godine i to je to.
Vidim sada da sam otišao previše široko, imam sve više biljaka sve slabije
kvalitete. |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pinus predivan je!!
off topic kako su adeniumi? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Birch ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Prvi!
![]() ![]() Turbinicarpus knuthians
|
|
![]() |
|
Mary85 i ja se rješavam sad jednog velikog bodljikavog kapitalca upravo zbog toga.
|
|
![]() |
|
Mary85 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Kaktusi su vam stvarno prekrasni. Ja sam ih prije 9 godina imala 30-ak komada ali kako su djeca rasla i počela se penjati svugdje tako sam ih se polako riješila i razdijelila ih.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Amrah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Evo ga... ![]() |
|
![]() |
|
Amrah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Jos malo i imat cemo cvjetice... ![]() |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Predivno!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bome jako lijepa zbirka, svaki primjerak oduševljava cvijetom, a vlasnik oduševljava brigom i znanjem. Doista uživam na tvojim stranicama, iako ih osobno imam toliko da ih mogu prebrojiti na prste jedne ruke. I da, ne znam im imena, najbolje da ih zovem Pinus
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jkonsta1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 105 |
Predivno! A.Caput Medusae je nadnaravni! (davno je na listi želja) :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |