Bambus- porodica trava |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ups! Sad sam se sjetila da sam dužna fotku!
Mi nismo radili nikakvu zaštitu da ne bi bežal iz dvorišća i još uvijek je u zamišljenim gabaritima. zna on da je van gabarita kosilica! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
ja sam probala presadit ali valjda zbog ove vrucine nisam uspjela
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
moj susjed ga ima i naravno dat če mi pelcer,ali moram najprije napraviti korito.samo da on ne dođe sam u moje dvorište.
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
E, to uvijek kada idem u Osijeku u Unikomov vrtni centar gledam i promatram... A jednom si ga budem kupio...
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ne bi čovjek povjerovao! Piše da je bambus gigantska trava!
Porjeklom iz suptropskih krajeva. Domicilna zemlja Indija i Kina gdje je simbol dugovječnosti i prijateljstva. Ima ga u Australiji. Iznutra je šupalj. Iz mojeg iskustva vrlo nezahtjevna bilka. DObila sam pelcer, ima tome već dosta dugo. Iz tog pelcera je sad nastala šuma bambusa koji i dalje raste i buja! Zasađen je na otprilike jugozapadu, zaštičen od sjevera i zimskih vjetrova. Ove godine nas počastio sa 12 novih "travki". Navodno i cvjeta, ali mu treba jedno 30-120 godina. Kažu ljudi da mu treba napraviti ogradu u dubinu jer se jako voli širiti i vrlo je invazivan- što me sad više ne čudi jer je trava. Zimzelen je i zna otpuštati lišće, pa biljčicama ispod njega baš ne paše jer ima dosta "smeća" od lišća. fotkice bum postavila kad dođem doma jer me server zeza! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |