Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skentra via Mediterano
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Skentra via Mediterano

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2015 u 07:08
Ja  obožavam  tagetese (ttj. kadifice)  ali u umjerenoj  mjeri jer  volim  kentrav  vrt ,tj šaren  ,imam i njih  ,oni su jako dobri za tlo na kojem  rastu ,ubijaju nematode u  tlu ,  a gazanije su mi velika ljubav ,samo kod tebe nebi mogle vanka ostat Unhappy,  dobra ti ta izreka Tongue,no  svatko se   prevari
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2015 u 07:21
Za sve vas posjetitelje moje Skentre smile79

Jedna roža za vas 

Evo da vidite kakva mi je cikasica,nove listove je izbacila 
Tongue

Phal mi je procvjetao ,morao sam ga ponovno slikati

Mandevilla

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2015 u 10:59
mandevila je prekrasna...moja bijela samo u listovima valjda ce cvijetati nekad...smile73
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2015 u 12:30
Mandevila uspiješno cvijeta kada joj je pitar uzak ,,tj. kada napuni teglicu korijenjem HugVolim kaada me posjetiš!  
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2015 u 12:41
Danas malo slika iz  kišovitog juga, sunce nam pomalo izviruje ali je kiša ,,ali dobro je došla alisiumima ,,s obzirom da vode rijetko viđaju ,

Započinjem oleanderom ovo je za tebe (čitaj) JosipaNu

Gladiole   počele  izbacivati cvit

Jeruzalemske trešnjice - divna trajnica koja mi  vanka reste cilu godinu

Malo  skentre od kamena

I njevica ,nju pošišam nakon  obilate cvatnje ,i  zagušća  onda ,pa će onda bit još cvita

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2015 u 16:20
Odlicno....jeruzalemska tresnja mi je ajme...mislim da ja imam neju ukrasnu tresnjicu budem poslikala...a oleander je bozanstven...nemam rjeci...i njevica mu je sumnjiva mislin da he tu uz korjenkove biljcice...budem jos prekontrilirala pa krecem u rezidbu ako nije kasno....poz fiki
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2015 u 17:01
kod mene ti je zemlja plitka jer  ispod ti je sami kamen,a ova zemlja je crnica  nasipana ,jer  u mene ti je sama crvenica  ,ae , jeruzalemske trešnjice su već počele ,  bojim se da će brzo pocrvenit jer  ljepše mi je  da   su crvene oko Božića, ,oleanderi su mi koma,ja im nedajem neku važnost ,stoga ovako i cvijetaju Big smileTongue, neznan šta bi ti reka za  njevicu jer moja  će cvjetat opet ,ali kod tebe je   gore hladnije ,pa ti neznam šta ću ti reći Smile ,Pozzz ,i da javim sunce mi je izašlo malo ,ali sada ide noć,zalazak mmmsmile71
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2015 u 21:07
Evo,još jedan  tmurno-sunčan dan,danas sam malo sjetan ,pa evo malo slika 

Cikas palma ,opet ju slikam jer se  zaodjenila novim  listovima

Ružice sa  lavandulom 

Gailardia 

jedna grupna 

Jedna u kamenu 

Hortenzija

podazida 

skentra 

Buhač,kod nas ga ima moree,,ali sam ga prisadio u vrt

- Čitaj - Ova osoba koja je bacila  cigaretu ovdje ,dobila ju je   u glavu 

I jedna slika zalaska - pogled na kameno moje Bijakovo ,

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2015 u 22:19
Koliko san godin na forumu , e sad je prošlo tri (brzo prošlo) i u zadnje vrime nešto sam malo pohodila ove stranice ali ne zbog nemara već ma koga briga....a ono nalazim na  "skentra via mediteraneo" opaaa... miris smilja i bosilja , a ja ono prije tri godišć mislila kako ova lipo zbori o cviću a ono " ni ona nego on" ( ova  ikavica je i za moju dušu)Fiki nasmijao si me onaj put kad si rekao prije tri godine " zašto svi misle da si žensko a ti si ipak muško"  E pa dragi cvijetni prijatelju nisi samo muško nego si muškarčina koji svoju ljubav (nek mi oproste svi kojima je još daješ) prenosiš na cvijeće iliti cviće. Sve sam prolistala i divim ti se (sorry moja bolja polovica kaže da je sve što se ne papa nije korisno ali ipak skrivečki se divi)s koliko ljubavi si sve osmislio, neću hvalit cvijeće već ti pozdrav šaljem s druge strane Bijokova iako ga samo vidim (jako često) kad sam u posjetu famiji u Splitu, moj vidik je usmjeren prema Velebitu s morske stranesmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2015 u 00:16
HAHAHAHAHAH TongueWinkBig smile  ,men ti kažu  da ja imam tog  ženskog štiha za cviće,i sama znaš koliko puta sam na cif-u  bio ona Big smile,vjeruj mi ,ovaj tvoj  komentar čitam treći put i samo želim da me opet posjetiš,tako si me obradovala,hvala ti beskrajno ,hvala ti  Heart,ikavica mi je za dušu Big smile,cvijeće mi je   velika ljubav a još veća Netko Iznad  (oprostite svi ako mislite da nije ovo za ovu temu)  ,  Ipak je   On dopustio ovom cvijetku da procvijeta smile84,a vrtek mi tek nastaje draga moja ,kao i  život  teško je ,  plitka mi je zemlja,sunce peče ,ma prančijok  pravi ,  onda bura dere ka luda,  ali opet ta neka ljubav  pobijedi (ta neka-znaš koja),!
Hvala ti draga moja ,no imam i ja tih koji  kažu ,,što se nemože bobat nevridi  sadit ,ma ja  ću saditi dok me bude ,  za moj gušt ae ,!  Bijakovo moje od kamena Heart,hvala ti na posjeti ,dođi mi obavezno opet i što prije ,donesi mi  toliko  pozitive ,kao što vidim da njome  zračiš ! smile79

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2015 u 07:42
pedivno biokovo...a cigareta ko je bacio i zasluzio je u glavu...moja mama uvijek vikala ne bacaj mi opuske po dvoristu a ja si mislim pa sta ti to smeta...a sad ja brondam kad vidim opusak i moram se sagnuti da ga dignem....smile51pa to bude od prilike ovako...hahahhaa
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 07:15
šta ima lipše nego sidit u prančioku gledat svoje podzide biokovo po njemu prošetam i nauživam se vrtlova divlji konja koza i divokoza divlje netaknute prirode stvarane božjom rukom i ostavim to u srcu do idućeg lita kad opet imam priliku ponovit to isto i svaki put se iznova divit nečem posebnom
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 12:25
LOL
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

pedivno biokovo...a cigareta ko je bacio i zasluzio je u glavu...moja mama uvijek vikala ne bacaj mi opuske po dvoristu a ja si mislim pa sta ti to smeta...a sad ja brondam kad vidim opusak i moram se sagnuti da ga dignem....smile51pa to bude od prilike ovako...hahahhaa

alergičan sam na opuške u vrtu ,mislim i sam  zdimim koju ,ali  opušci ne u vrtu, " Angry
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 12:27
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

šta ima lipše nego sidit u prančioku gledat svoje podzide biokovo po njemu prošetam i nauživam se vrtlova divlji konja koza i divokoza divlje netaknute prirode stvarane božjom rukom i ostavim to u srcu do idućeg lita kad opet imam priliku ponovit to isto i svaki put se iznova divit nečem posebnom

Ae,dodije malo ovaj prančiok ,ali onaj pogled na Biakovo smiruje ,posebno kada sunce zalazi za njim,gasi se dan ,pomalo ti svašta proleti kroz glavu LOLSmile
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 12:40
Malo slikica iz  kišovitog juga,gdje sunce stidljivo danas virka ,ali  još nije skupilo hrabrosti da se izbori sa oblacima 

Gariful 

Ovo je neki puzavac ae ,neznan  kako se zove 

Pogled na ovu opunciju ,nisan vidio izdržljivije biljke,ovo je ko pošast

Oprostite ali ovu palmu nostop slikam jer tako odlično reste u zemlji ,neću je više u pitar ni stavljat

Ovo je se naoblačilo pa sam vam mora slikat ovu daliju 

I mandarina 

Alisiumi niču svagdje

Ja imamm bebicu  StarStarStar

ova tako lipo raste 

Kada ogrije sunce ,ljepše će slike biti Star
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 13:31
Predivne slicice...alisium je neumoran...svaka cast...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 13:44
Jope hvala ti na posjeti, smile76,da alisiumi su neumorni ,svugdje niču ,a neki imaju cvijetiće ,sada će pomalo početi grmove stvarati,no za tebe evo jedna slika ovoga

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 14:31
Bas znas sto mi je tiha patnja....narast ce i moji brzo i cvjetati uskoro....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2015 u 18:40
uživancija Thumbs Up
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2015 u 07:14
Krasno fiki, stvarno volim vidjeti pravi "južnjački" vrt. I iz to malo škrte zemlje, krasne biljke mogu izrasti. Kad se sjetim svog oleandra u tegli, zimi ostane bez pola listova, pupoljci se zametnu i nikad se ne rascvjetaju (uvijek otpadnu), a vidi tvoga. Ništa njemu ne može zamijeniti jug lijepe naše, predivan je. Thumbs Up Hug
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.