Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 27> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja ih s veseljem čekam.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Nema dugo novih slikica kod tebe.......
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Meni je tvoj kameleon prešladak kao i lonciera
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
lonicera kraljica nasa...bez nje nema dvorista...kazes neces ju kupiit a vidi kako te divno dariva sa cvijeom....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
prdivne kombinacije...sad samo kad krenu u sirinu i visinu brzinom svjetlosti....bravo....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Šarmantno je tvoje dvorište sa stazicom od starih cigala s prekrasnim biljkama.
![]() ![]() |
|
Rabarbara
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Auh, koje čuvarkuće... ja ih obožavam, divne su ti.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Baš ti je krasno dvorište, rascvjetano i šareno! I mene se jako dojmila proljetna zvijezda, divna je!
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
prekrasne čuvarkće nova postava vau čini mi se da su i tebi lijepe sve ljetnice ko i meni
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno je u tvom dvorištu
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepo izgleda.
|
|
![]() |
|
Karmen to je proljetna zvijezda.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |