Skentra via Mediterano |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijep vrt..svega pomalo...po oglasima cackaj sta tko nudi....da se to popuni...a rusitelji nemogu srusiti koliko mi mozemo izgraditi....nisi sam...dobru borbu vodis i izborit ces se.....bravo....poz iz ravne sllavonije....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
vila2 hvala ti na posjeti ,zbog tebe sada stavljam ove slikice
![]() ![]() JosipaNu da rušitelji nemogu srušiti koliko mi možemo izgraditi , Život je san! ![]() ![]() ![]() Za sve moje posjetitelje evo malo svježih slikica Još jedan captus procvjetao Evo ovog žuće koji i snijeg prezimi i kišu i buru i zvizdan na ovoj stini Lijepa si ti ,lijepa si ti ,lijepa si lijepa ti dalmatinkooo ,,Lijepa ko trešnja,bistra ko česma ,slušaš čempresa glassss,,,,,Obožavammm Terezu I jedna onako ,malo stručna ,hahahah I za kraj ,,moj veliki prijatelj Maćo , koji mi pravi štetu ali je pravi srčeko! Ljubim vas sve ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Moj fiki, ja pomislila da nakon "rušilačkih zahvata" kod tebe ni tratinčica više ne raste. A kad ono ... malo po malo i svakakvih ljepota se može vidjeti. Što su ti onda bagerčići najviše uništili ?
Slijedeći puta kad dođu, ti na bager i ne daj ! ![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
I ja volim bijelo cvijeće!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasni su ti kaktusi, a i ostalo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Rajski vrtovi , hahahah ,hvala ti draga moja
![]() ![]() ![]() lucy Hvala ti na posjeti ,i ja obožavam bijelo cvijeće ![]() ![]() Moon o hvala ti na posjeti , ![]() ![]() Evo malo slika za danas: Gazanija - one su mi velika ljubav imam ih više ,,ali slikam samo one koje su počele cvitat ovo sam dobia od jedne prijateljice , Kada sam danas počeo sa narančastom bojom evo i jedna gailardia Jedna od rijetkih trajnica koja nije stradala nakon genocida u vrtu I moja maca koja voli da se glupira ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Cveće prelepo, maca još lepša...divota...
![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Oleanderi..zavidim svima koji ih bez problema uzgajaju...dolje na jugu...predivni su..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arčik hvala ti draga ,da maca mi je najbolji prijatelj ,da vidiš samo koliko zmija i miševa mi donese na vrata ,hoće da se pohvali da je lovica
![]() JosipaNu , Cijele su mi godine vani u zemlji i super rastu a tek kada procvjetaaju ,,,divno,no možeš ga u pitar usadit,ako oćeš pošaljem ti reznice Evo današnji album započinjem slikom upravo oleanderom Notocactus ottonis Cikasici rastu novi listovi ,shvatio sam da mi cikasica puno bolje raste u zemlji nego u pitaru, Pogled kroz rascvjetanu lavandulu na opunciju microdasys koja može prezimiti vanka I gazanija koju san dobia na poklon ,, gazanija imam više ,i obožavam ih jer mogu duuugooo bez vode , ![]() |
|
![]() |
|
gazaniju i ja volim cikasica je predivna........imamdva oleandera jos su mali pa ne cvijetaju....blago tebi kad ih mozes vani drzati...........
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lipa li cvica...sto bi vi dolje rekli...predivno ti je sve..oleanderi mi stoje dva nisu jos za cvijetanje ....budu do gorine u pitarima..a kaktus koji podnosi minuse ako je opotunija compresa imam ga u kaktusnjaku....budem ga poslikala pa vidi ako su isti...hvala na velikodusnoj ponudi....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fala ti lipa
![]() ![]() ![]() ![]() Evo ti jedna slikica mix sukulenata Allisiumi -njih kombiniram uz rubove jer pokriju svu prazninu ,,i brzooo rastu Aichryson -ovo čudo navodno rikne kad odcvita ali , bome drži se još I evo ovo ,,nisam mogao da ju neuslikam ![]() |
|
![]() |
|
Jesu lijepi sukulentici....poslikala sam ti na mojoj temi su...a alisumi samo tako rastu u zemlji?..blago vama dole...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Govori što ti se sviđa,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiki srce si....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Poslije pošaljem još slika ,,ma i ti si mi veliki srčeko
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Krasno sve fiki, gazanije su mi posebno lijepe. Sad mi je žao što ih nisam sadila kod sebe ove godine. Dvoumila sam se između njih i kadifica. Odabrala kadifice, lijepo s njima nahranila puževe i sad imam veliko ... ništa. Nikad više kadifice u moj vrt. Kako se ono kaže: "Pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim."
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |