Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skentra via Mediterano
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Skentra via Mediterano

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
Korisnik
Poruka
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 09:40
lijep vrt..svega pomalo...po oglasima cackaj sta tko nudi....da se to popuni...a rusitelji nemogu srusiti koliko mi mozemo izgraditi....nisi sam...dobru borbu vodis i izborit ces se.....bravo....poz iz ravne sllavonije....smile55
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 11:52
vila2  hvala ti na posjeti ,zbog tebe   sada stavljam ove slikice Hugsmile78
JosipaNu  da  rušitelji nemogu srušiti koliko mi   možemo izgraditi , Život je san!  
smile82smile84Thumbs Up   

Za  sve moje posjetitelje evo malo svježih slikica

Još jedan captus procvjetao  

Evo ovog žuće koji   i snijeg prezimi  i  kišu i buru i zvizdan  na ovoj stini 

Lijepa si ti ,lijepa si ti  ,lijepa si lijepa ti dalmatinkooo ,,Lijepa ko trešnja,bistra ko česma ,slušaš  čempresa  glassss,,,,,Obožavammm Terezu 

I jedna  onako  ,malo  stručna  ,hahahah

I za kraj ,,moj veliki prijatelj Maćo , koji mi   pravi  štetu ali je pravi srčeko!  

Ljubim vas sve  smile75

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 15:24
Zaboravio sam  vam pokazati  ovo  bijelo čudo ,,mislim da je ovo osteospermum , tako je jednostavana tako  bujan ,kao  i gazanija

Volim bijelo cvijeće

Gazanije su  mi bile ljubav na prvi pogled

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 16:57
Moj fiki, ja pomislila da nakon "rušilačkih zahvata" kod tebe ni tratinčica više ne raste. A kad ono ... malo po malo i svakakvih ljepota se može vidjeti. Što su ti onda bagerčići najviše uništili ?
Slijedeći puta kad dođu, ti na bager i ne daj ! Wink

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 22:53
I ja volim bijelo cvijeće!
Sutra je novi dan.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 00:30
Krasni su ti kaktusi, a i ostalo cvijeće smile55
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 10:49
Rajski  vrtovi , hahahah ,hvala ti draga moja smile73smile76,no  ovo mi je dio vrta koji je najblaže prošao ,,,a ove biljke   tek  sam vratio iz pitara  dokle je  prošao  kanal  ,a ovaj drugi dio vrta da ti uslikam  ,srušila bih se na pod jer  tu su mi bile trajnice  ,od kojih nema ni  t  Disapprove,Ali   i (što imam) ovo  malo cvijeća me čini sretnim...

lucy  Hvala ti na posjeti ,i ja obožavam bijelo  cvijeće 
smile79Hug

Moon  o  hvala ti na posjeti  ,  smile78smile75

Evo malo slika za danas:

Gazanija - one su mi velika ljubav imam ih više ,,ali slikam samo one koje su  počele cvitat

ovo sam dobia  od jedne    prijateljice , 

Kada sam danas počeo sa narančastom bojom evo i jedna gailardia

Jedna od rijetkih trajnica koja nije  stradala nakon   genocida u  vrtu

I  moja maca koja  voli da se glupira

Cool Radujem se vašem posjetu  

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2015 u 10:12
Pozdrav sa osunčanog juga 

Mirišljivi  garifuli ,imam ih više grmova ,,dovoljan je samo pelcerić

Oleanderi ,njih imam više ,i počeli su  cvitat ,,,

Evo jedan mi phal procvjetao pa  da vam ga pokažem 

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2015 u 10:43
Cveće prelepo, maca još lepša...divota...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2015 u 17:41
Oleanderi..zavidim svima koji ih bez problema uzgajaju...dolje na jugu...predivni su..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2015 u 14:05
arčik hvala ti  draga ,da  maca mi  je  najbolji  prijatelj ,da vidiš samo koliko zmija i   miševa mi donese na vrata ,hoće da se pohvali da je lovica Heart

JosipaNu ,  Cijele su mi godine vani u zemlji i super rastu a tek kada procvjetaaju ,,,divno,no možeš ga u pitar usadit,ako  oćeš pošaljem ti reznice

Evo  današnji album započinjem slikom  upravo oleanderom 

Notocactus ottonis

Cikasici rastu novi listovi ,shvatio sam da mi cikasica puno bolje raste   u zemlji nego  u  pitaru,

Pogled kroz rascvjetanu lavandulu  na opunciju microdasys   koja  može prezimiti vanka

I gazanija koju san dobia na poklon ,, gazanija imam više  ,i obožavam ih  jer  mogu duuugooo bez vode ,  

Wink

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2015 u 05:45
gazaniju i ja volim cikasica je predivna........imamdva oleandera jos su mali pa ne cvijetaju....blago tebi kad ih mozes vani drzati...........smile57
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2015 u 12:01
JosipaNu da ,  dobro je da mogu vanka jer tko bi ih trpio po pitarima oko kuće

Ev ovaj kaktus bi mogao ostati kod tebe u vrtu  da se nesmrzne,ako želiš spremim ti ga  

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2015 u 07:24
lipa li cvica...sto bi vi dolje rekli...predivno ti je sve..oleanderi mi stoje dva nisu jos za cvijetanje ....budu do gorine u pitarima..a kaktus koji podnosi minuse ako je opotunija compresa imam ga u kaktusnjaku....budem ga poslikala pa vidi ako su isti...hvala na velikodusnoj ponudi....smile79
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2015 u 09:25
Fala ti lipa EmbarrassedHeart, aj poslikaj mi gaa jer ja neznam  dali je ovaj moj opuntia compresa ili  opuntia humifisa ConfusedSmile

Evo ti jedna slikica mix sukulenata

Allisiumi -njih kombiniram uz rubove jer pokriju svu prazninu ,,i brzooo rastu

Aichryson -ovo čudo navodno rikne kad odcvita ali ,  bome drži se još

I evo ovo ,,nisam mogao da ju neuslikam  

Star
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2015 u 10:28
Jesu lijepi sukulentici....poslikala sam ti na mojoj temi su...a alisumi samo tako rastu u zemlji?..blago vama dole...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2015 u 12:26
Govori što ti se  sviđa,  TongueWinkHeart da ti spremim ,  a da alisumi  rastu u zemlji  ,  sami se zasijavaju ,,sada nisu dekorativni ,,ali kada se razrestu (2 tjd) tj-. kada počmu cvitat , upotpunit če  ambijent smile71

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2015 u 18:36
fiki srce si....smile86vec cu ja nesto naci i u tebe samo poslikaj...steta iste opotunie imamo vec sam se obradovala....smile76
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2015 u 21:39
Poslije pošaljem još slika ,,ma  i ti si mi veliki srčeko  smile72
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2015 u 06:31
Krasno sve fiki, gazanije su mi posebno lijepe. Sad mi je žao što ih nisam sadila kod sebe ove godine. Dvoumila sam se između njih i kadifica. Odabrala kadifice, lijepo s njima nahranila puževe i sad imam veliko ...  ništa. Nikad više kadifice u moj vrt. Kako se ono kaže: "Pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim." Tongue
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.