Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 35> |
Korisnik | |
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Mix u košarama i teglicama mi je prelijep. Graptići ti super izgledaju. Ja ih jako volim, ali oni mene izgleda baš i ne. Nikako da im pogodim što vole. Malo budu dobri, onda par dana nekakvi mlitavi i tako stalno. Kućno je krasno, pogotovo ljubičice i phalovi.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo mene u šetnji i pregledavanju od prethodne posjete, tako da sam pogledala i sobno, a i prošetala po vrtu i nagledala se krasnih biljaka i kombinacija
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
prošetala i kućno blista začudo ja osim par ljubičica nemam ni jednu kućnu biljku moraću poradit na tome
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
rajski vrtovi -
![]() moon - ![]() kamenjarka - ![]() Hvala vam, drage žene, što ste ostavile trag... U našem malom vrtu ima dosta novosti, dobila sam jako lijepih biljaka i trebalo je to sve posaditi što prije, pa nisam imala vremena za slikanje ni pisanje... Nešto biljaka sam kupila, nešto dobila od Slavujke, a od drage Miške mi je stigao predivan poklon paket iznenađenja ![]() Sve ću ovih dana poslikati, a za sada ostavljam par sličica... Meni je kiša već išla na živce, ali biljkama je baš godila... Paprat je posebno uživala... ![]() Rascvjetani kamenjar... ![]() ![]() Izgleda je to sve od slika, za sada... Uopće mi neće editirati sliku na photobucketu... i to nije prvi put... zašto imam taj problem? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baš kad sam mislila odustati, proradio je... nastavljam...
Kombinacija klinčića i vrkute u cvatu mi je predivna... ![]() Philadelphus Snowflake ![]() ![]() Philadelphus coronarius ![]() Isotoma ![]() Sa ovogodišnjeg sajma cvijeća... Runolist ![]() Sedum ![]() Dianella ![]() ![]() Moja nova prijateljica je dobila najljepšu teglicu... Poklon od drage miške ![]() ![]() Vidi nas ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Drago mi je što si bila zauzeta takvom vrstom posla, ne sumnjam da ćemo se diviti novitetima u tvom vrtu.
Kamenjar blista, predivno rascvjetano. Joj, ovo bijelo cvijeće mi je krasno. Bravo za Vilima, nagradit će sedum njegov trud. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve ti je prekrasno, uživalo je u ovim kišnim danima.
Vilim je dao zadnji dodir sedumu palmeriju i ne trebaš brinuti, neće mu smetati
![]() |
|
![]() |
|
Rajski vrtovi, moon - hvala na lijepim riječima, drago mi je što se veselite zajedno samnom promjenama u našem vrtu
![]() Evo malo slika od danas... Orange dream je već pravo malo drvo... ne bi uopće rekla da je spororastuće... ![]() U njegovom društvu se napokon razbujala i moja treća anemona, kojoj još uopće nisam vidjela cvijet, a već 4 godine je kod mene... ![]() Cimicifugu sam dobila ove godine i prekrasno je krenula, no tuča joj je skresala dva najveća izboja ![]() ![]() I ovaj acer kojemu ne znam ime, lijepo napreduje... ![]() Nadam se da će se i artropurpureum tako lijepo primiti... ![]() Slavujčicin Geum je stvarno napredovao od prošle godine... ![]() Prekrasan mi je u kombinaciji sa ovim rozim klinčekima... ![]() Ovo je bila ljubav na prvi pogled... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Nije se teško zaljubiti u ovakvu ljepoticu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Vilo vrt ti je prava bajka u kojoj se na svakom koraku otkriva nešto novo i lijepo. Prekrasno ti je sve.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Karli - hvala ti puno
![]() Nisa - hvala što si nam svratila, evo za tebe još jedna slika njezinog predivnog cvjetića... ![]() Još jedna travica u koju sam trenutno zaljubljena... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oko javora sam stavila kamenčiće, nisam sigurna da li je to bila dobra ideja? ![]() ![]() Mali kalikant napreduje... sporo, ali napreduje ![]() ![]() Kale ![]() Moja ljepotica odmara... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Rado prošetam tvojim vrtom, gledam i divim se zelenoslisnom i crvenolisnom javoru, cvjetnim kompozicijama u kojoj svaka biljka dolazi do punog izražaja, a u isto vrijeme ističe ljepotu drugog cvijeta. Dio vrta sa stazicom od lomljenog kamena zadržala me malo dulje. Osjećaj opuštenosti, mira i sklada koji nudi taj kutak, ne propušta se lako.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga lucy, dugo te nije bilo u našem vrtu, falila si mi
![]() Drago mi je da ti se sviđa moja nova gredica sa trajnicama, ove godine sam napokon većinu svojih trajnica, raštrkanih po cijelom dvorištu, premjestila tu, a ima i nekih novih, koje će se nadam se lijepo primiti i raširiti... Nisam još potpuno zadovoljna kako izgleda, nešta mi fali, a ne znam ni sama što ![]() Evo za tebe moj prvi ovogodišnji ljiljan... ![]() ... i malo slatkih jagoda iz našeg vrta... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Redovito sam ja, draga moja vila, u tvom malom vrtu, uživam i radujem se svakom cvjetiću koji ti je procvjetao, svakoj biljci koja je iz mog vrta došla u tvoj vrt prepun ljepote i ljubavi.
Već se vidi kako će tvoje prelijepo dvorište uskoro biti izvor sa kojega će se napojiti sva osjetila. Hvala ti za mir tvog vrta, hvala što si s nama! ![]() |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
čarolija kakvu samo vila može stvoriti
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Slavujčice, hvala ti od srca, baš si me dirnula ovom porukom
![]() Ostavljam ti zato sličicu ruže na koju sam jako ponosna jer je to prva ruža koju sam sama zapelcala, a ovo joj je prvi cvijet... Inače je potomak naše ružice stare 50 godina, koja mi je najljepša i najmirisnija od svih u našem vrtu... ![]() Kamenjarka, hvala ti puno ![]() Miška, hvala što si nas obišla i opet razveselila svojim smajlićima ![]() Za vas drage moje stavljam sliku jedne od meni najdražih biljaka, koja mi je puno pomogla... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ne ostavljam (pisanog ) traga samo tiho šetam po tvome vrtu i uživam....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
opet šetam i uzdišem nikako da izbijem iz glave oni tvoj philadelphus snowflake
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |