Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 14:24
Iako vidim da baš i nemamo posjeta našem malom vrtu ovih dana, aktivirat ću temu da si malo osvježim ovaj ružni kišni dan, kad ga već ne mogu provesti u vrtu...

Malo kućne ekipe...

Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 16:09
Mix u košarama i teglicama mi je prelijep. Graptići ti super izgledaju. Ja ih jako volim, ali oni mene izgleda baš i ne. Nikako da im pogodim što vole. Malo budu dobri, onda par dana nekakvi mlitavi i tako stalno. Kućno je krasno, pogotovo ljubičice i phalovi.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 18:37
Evo mene u šetnji i pregledavanju od prethodne posjete, tako da sam pogledala i sobno, a i prošetala po vrtu i nagledala se krasnih biljaka i kombinacija 
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2015 u 06:48
prošetala i kućno blista začudo ja osim par ljubičica nemam ni jednu kućnu biljku moraću poradit na tomeTongue
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 14:35
rajski vrtovi - Hug

moon - Hug

kamenjarka - Hug

Hvala vam, drage žene, što ste ostavile trag...
U našem malom vrtu ima dosta novosti, dobila sam jako lijepih biljaka i trebalo je to sve posaditi što prije, pa nisam imala vremena za slikanje ni pisanje...

Nešto biljaka  sam kupila, nešto dobila od Slavujke, a od drage Miške mi je stigao predivan poklon paket iznenađenja Heart

Sve ću ovih dana poslikati, a za sada ostavljam par sličica...

Meni je kiša već išla na živce, ali biljkama je baš godila... Paprat je posebno uživala...

Rascvjetani kamenjar...

Izgleda je to sve od slika, za sada... Uopće mi neće editirati sliku na photobucketu... i to nije prvi put... zašto imam taj problem? smile206

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 15:23
Baš kad sam mislila odustati, proradio je... nastavljam...

Kombinacija klinčića i vrkute u cvatu mi je predivna...

Philadelphus Snowflake

Philadelphus coronarius

Isotoma

Sa ovogodišnjeg sajma cvijeća...

Runolist

Sedum

Dianella

Moja nova prijateljica je dobila najljepšu teglicu... Poklon od drage miške Heart

Vidi nas Smile Vilim je bio majstor od kamenčića... Nadam se da će sedumu to pasati?

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 17:49
Drago mi je što si bila zauzeta takvom vrstom posla, ne sumnjam da ćemo se diviti novitetima u tvom vrtu.
Kamenjar blista, predivno rascvjetano. Joj, ovo bijelo cvijeće mi je krasno. Bravo za Vilima, nagradit će sedum njegov trud.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 18:37
Sve ti je prekrasno, uživalo je u ovim kišnim danima.
Vilim je dao zadnji dodir sedumu palmeriju i ne trebaš brinuti, neće mu smetati smile55
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2015 u 14:58
Rajski vrtovi, moon - hvala na lijepim riječima, drago mi je što se veselite zajedno samnom promjenama u našem vrtu Heart

Evo malo slika od danas...
Orange dream je već pravo malo drvo... ne bi uopće rekla da je spororastuće...

U njegovom društvu se napokon razbujala i moja treća anemona, kojoj još uopće nisam vidjela cvijet, a već 4 godine je kod mene...

Cimicifugu sam dobila ove godine i prekrasno je krenula, no tuča joj je skresala dva najveća izboja Unhappy

I ovaj acer kojemu ne znam ime, lijepo napreduje...

Nadam se da će se i artropurpureum tako lijepo primiti...

Slavujčicin Geum je stvarno napredovao od prošle godine...

Prekrasan mi je u kombinaciji sa ovim rozim klinčekima...

Ovo je bila ljubav na prvi pogled...

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2015 u 15:22
Nije se teško zaljubiti u ovakvu ljepoticu
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2015 u 15:58
Vilo vrt ti je prava bajka u kojoj se na svakom koraku otkriva nešto novo i lijepo.  Prekrasno ti je sve. Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2015 u 14:27
Karli - hvala ti puno Hug
Nisa - hvala što si nam svratila, evo za tebe još jedna slika njezinog predivnog cvjetića...

Još jedna travica u koju sam trenutno zaljubljena...

Oko javora sam stavila kamenčiće, nisam sigurna da li je to bila dobra ideja? Embarrassed

Mali kalikant napreduje... sporo, ali napreduje Heart

Kale

Moja ljepotica odmara...

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2015 u 23:43
Rado prošetam tvojim vrtom, gledam i divim se zelenoslisnom i crvenolisnom javoru, cvjetnim kompozicijama u kojoj svaka biljka dolazi do punog izražaja, a u isto vrijeme ističe ljepotu drugog cvijeta. Dio vrta sa stazicom od lomljenog kamena zadržala me malo dulje. Osjećaj opuštenosti, mira i sklada koji nudi taj kutak, ne propušta se lako. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 07:48
Draga lucy, dugo te nije bilo u našem vrtu, falila si mi Hug
Drago mi je da ti se sviđa moja nova gredica sa trajnicama, ove godine sam napokon većinu svojih trajnica, raštrkanih po cijelom dvorištu, premjestila tu, a ima i nekih novih, koje će se nadam se lijepo primiti i raširiti... Nisam još potpuno zadovoljna kako izgleda, nešta mi fali, a ne znam ni sama što Smile
Evo za tebe moj prvi ovogodišnji ljiljan...

... i malo slatkih jagoda iz našeg vrta...

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 08:22
Redovito sam ja, draga moja vila, u tvom malom vrtu, uživam i radujem se svakom cvjetiću koji ti je procvjetao, svakoj biljci koja je iz mog vrta došla u tvoj vrt prepun ljepote i ljubavi.
Već se vidi kako će tvoje prelijepo dvorište uskoro biti izvor sa kojega će se napojiti sva osjetila.
Hvala ti za mir tvog vrta, hvala što si s nama!Heart
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 09:00
čarolija kakvu samo vila može stvoriti
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 11:26
uživala sam u šetnji
tvojim romantičnim kamenim stazicama
i odmorila kraj Mice u hladoviniposlije
slatkih jagodica
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 13:48
Slavujčice, hvala ti od srca, baš si me dirnula ovom porukom smile76
Ostavljam ti zato sličicu ruže na koju sam jako ponosna jer je to prva ruža koju sam sama zapelcala, a ovo joj je prvi cvijet... Inače je potomak naše ružice stare 50 godina, koja mi je najljepša i najmirisnija od svih u našem vrtu...

Kamenjarka, hvala ti puno Hug

Miška, hvala što si nas obišla i opet razveselila svojim smajlićima smile78

Za vas drage moje stavljam sliku jedne od meni najdražih biljaka, koja mi je puno pomogla...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2015 u 17:09
Ne ostavljam (pisanog ) traga samo tiho šetam po tvome vrtu i uživam.... smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2015 u 19:38
opet šetam i uzdišem nikako da izbijem iz glave oni tvoj philadelphus snowflake
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.