Srdašca - Dicentra |
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Korisnik | ||
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prelijepo, bijela i roza srdašca! Je li ih moguće uzgajati u potpunom hladu, sjeverna strana kuće?
|
||
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa neznam Bugice, moje su na sunčanom. U vrtlariji gdje sam ih uzela pisalo je polusjena do sunčano.
Već će se javiti naši znalci. Mislim da bi ti tamo prelijepo išle hoste. |
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Floramy, srdašca su ti prekrasna!!!
Dajem si u zadatak za slijedeću godinu nabaviti i bijela..... ova tvoja kombinacija je ubitačna!
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I kod moje bake su bile na sunčanom, negdje sam pročitala da mogu i u sjeni, ali ovo moje nije sjena nego potpuni hlad od kuće. Hoste ću sigurno tamo posaditi.
|
||
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bugice, mislim da bi ti mogle uspjeti. Kod moje mame su bile na sjevernoj strani u hladu. Svekrva ih drzi dio u polusjeni a dio na suncu. I sve se drze odlicno.
A hoste svakako tamo mozes staviti. |
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala!
|
||
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nema na cemu. Floramye, ona bijela srdasca su stvarno posebna. Takva jos nikad nisam vidjela
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
||
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivna ti je dicentra. Ja sjeme tražim već neko vrijeme i nikako ne mogu naći.
Tek započinjem sa sadnjom biljaka u mom novom vrtu, uselili prošle godine, i baš bih željela imati takvih starih sorti. U trgovinama jako teško za naći. |
||
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivna ti je ova dicentra , bijela posebno. Nadam se da cu uskoro naći sjeme u trgovini negdje jer kažu da mora prezimiti u zemlji do proljeća.
Svaka čast na uzgoju. |
||
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivno! |
||
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne mogu se nagledati ove slike! Baš takve boje želim u svom vrtu, bijelu, malo roze i plave. fantastično!
|
||
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
||
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Informacija za božur3 i Osječanke. U vrtnom centru kod mosta imaju u ponudi bijela srdašca (i rozna), zdrava i kvalitetna, u kalju, cijena 30 kn. Bijela sam jako željela i nakon ove kupovine baš sam sretna. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
NinettA, pa tvoja su cijeli grm. Moja još nikada nisu imala tako dugačku cvjetnu granu. Ma prelijepa su. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
božur3
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Ninetta
Jako su ti divna srdašca. a jesam dobro vidjela da ti ovo u pozadini raste kleka ili borovica? Ona stožasta crnogorica?
lp božur |
||
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bucka, hvala puno. Bila i kupila! Sad još samo i dalje ganjam kleku ilito borovicu pa javi obavezno ako to negdje ugledaš...
|
||
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Još jednom hvala, a u pozadini raste Picea glauca Conica... Imam i borovicu samo ju snijeg svake godine rasturi... Ove sam joj godine obećala orezivanje, ali nekako ne stigne na red... a i pika do mozga! |
||
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
||
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |