Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nisini gušti
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nisini gušti

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 08:25
U ovo hladno kišno-oblačno jutro lijepo je šetati tvojim prekrasnim vrtom.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 14:34
Sve je prekrasno, ovaj klematis na ogradi je ogroman i zaista predivan, ali uvijek me oduševi tvoja terasa koja je stvarno posebna Heart
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2015 u 18:44
Ovdje uvijek rado svratim, prelijepo smile91
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2015 u 06:19
ja se šepurim sa dva cvijeta svoje blue mangete a juče u prolazu umalo nisam sletila s ceste kad sam vidila tvoju samo nećeš da je uslikaš čuvaš je samo za svoju dušu Wink
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2015 u 21:07
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

ja se šepurim sa dva cvijeta svoje blue mangete a juče u prolazu umalo nisam sletila s ceste kad sam vidila tvoju samo nećeš da je uslikaš čuvaš je samo za svoju dušu Wink

E sada meni neznalici još odgonetnite o kojem je cvijetu riječ, jel klematis ili ...

Draga Nisa, kada šetam tvojim prelijepo uređenim vrtom najduže se zadržim na cvjetnoj terasi. Dok pregledam čega sve ima ... ajme koji lijep šušur. Heart

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2015 u 19:31
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

danas malo bijelog

savšeno odabrane biljke ,jednostavno zapanje svojom ljepotomSmile
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2015 u 22:32
JosipaNu, rajski vrtovi, rose girl, lucy, Baka Bea, vila2,kamenjarka1, bucka123, blue sky, moonHeartHeartHeart

drago mi je da vam je ugodno šetati mojim vrtom i da nađete komadić ljepote za sebe
smile79

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2015 u 22:36
blue magenta, nije još u punom cvatu, ali pošto me kamenjarka prozvala...

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2015 u 23:02
Kako su se divno isprepleli blue magenta i clematis!!! Predivan prizor.
Sutra je novi dan.
Na vrh
rose girl View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose girl Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 14:47
Jako lijepo. Kod mene je magenta orezana i potpuno je "podivljala", u negativnome kontekstu. Umjesto nejnih grana, "divlje" su preuzele vlast. Confused Tvoja je baš lijepa.Heart
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 19:31
volim vidjeti kad je sve tako bujno, a puno svijetla, očito tvoje biljke uživaju u toplini sunca i svježini blage klimesmile169
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 20:27
predivno....kako ce tek biti kad bude u punom cvatu....smile86
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 20:56
Kako se lijepo nadopunjuju blue magenta i clematis smile55
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 06:00
ma neka sam te prozvala jer ti bi onaku ljepoticu od nas sakrila haha predivna je usput moja ima čak šest cvjetovaWink
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 18:04
lucy, rose girl, Mari,5510, JosipaNu, moon, kamenjarka smile79

hvala na posjetu, drago mi je da vam se sviđa moj ljubičasti par

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 18:09
božuri, neki ocvali, neki tek pupaju, neki me iznenadili pozitivno, a neki se ne odazivaju na ime s deklaracije, ali svi lijepi na svoj način

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 18:11

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 18:14

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 19:41
smile64Već je sve rečeno: prelijepo....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 20:11
Koliko ljepote na jednom mjestu  smile64
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.