Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 90> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E sada meni neznalici još odgonetnite o kojem je cvijetu riječ, jel klematis ili ... Draga Nisa, kada šetam tvojim prelijepo uređenim vrtom najduže se zadržim na cvjetnoj terasi. Dok pregledam čega sve ima ... ajme koji lijep šušur. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
ja se šepurim sa dva cvijeta svoje blue mangete a juče u prolazu umalo nisam sletila s ceste kad sam vidila tvoju samo nećeš da je uslikaš čuvaš je samo za svoju dušu
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ovdje uvijek rado svratim, prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Sve je prekrasno, ovaj klematis na ogradi je ogroman i zaista predivan, ali uvijek me oduševi tvoja terasa koja je stvarno posebna
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
U ovo hladno kišno-oblačno jutro lijepo je šetati tvojim prekrasnim vrtom.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koja divna kombinacija boja na jednom hostinom listu. Prava elegancija.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Lipo, zdravo... šta reći?! Bravo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Predivna terasa, "plavac" je zaista krasan.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
bas ti je lijepo.............
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
nisa divno prilip ti je ceanoster kako grli stupić sa svojim nježnim cvjetekima
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Kamenjarka1, hvala, polygala je prekrasna, samo ju teško očuvati, ćudljivo žensko;
Klaudija, veselim se kavi u Drinovcima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Ajme, ajme divote - kako se veselim sto cu ga vidjeti uzivo, me so happy. Sve ti je prekrasno, savrseno I skladno. I mene je odusevila exochorda. bas je mocna.
![]() |
|
![]() |
|
vrtna orhideja ako se nevaram lipa brate lipa vibranum spreman za mladenkin buket padalina ko stablašica lipo moja lanjska nije dočekala ovo proljeće
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sjela sam malo da odahnem i prošetam tvojim vrtom... i malo po malo stigla opet na početak.
Ovaj naš forum je prepun lijepih, skladnih vrtova, ali tvoj.... tvoj vrt ima neku posebnu čar.
Znaš, zaista sam guštala u tvojim guštima! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
O da, predivan klematis da zaćini ovo subotnje proljetno jutro... a mladenkin grmić mi je zasad nešto najljepše i najposebnije što sam vidjela među grmovima.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |