Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 90> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Catalpa, hvala
Rabarbara, dobrodošla u moje gušte, Klaudija, fale nam tvoje ljepote, moon, hvala rajski vrtovi, hvala Retriver Sara ![]() ![]() ![]() Karmen, lijepo te sresti nakon dugo vremena ![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu
Enrikova nona, bugica, hvala za sličicu korijenko vila2, josipa, dugo se nismo srele kamenjarka1, dobro mi došla arim, nadam se nekom drugom susretu da vidiš božur uživo hvala na šetnji i pohvalama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kod tebe sve tako uredno i sa stilom. Imaš posebno oko za slaganje i aranžiranje cvjetova u prekrasne vrtne lejice. Rado šetkam i uživam!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...terasa je sređena u vrhunskom stilu, nadmašila si samu sebe, jer tebe Nisa, može nadmašiti samo Nisa, tako je sve skladno i profinjeno uređeno...a u vrtu, proljetni vatromet boja koji najavljuje uzbudljivu sezonu...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Vrt je predivan, ali terasa me se posebno dojmila. Jako lijep odabir biljaka, stvarno se ne zna koja je ljepša.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno je sve redom od terase do vrta
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Hello draga moja - ajme divote kod tebe, od drvenastog bozura (boljeg I raskosnijeg nisam vidjela u nasim krajevima-pravi kapitalac) do tako mocnih tulipana. Ma sve skockano skroz. Puno pozdrava I cesto mislim na te ali evo slabo sam ovdje
![]() |
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Uživala sam u čarobnim cvjetnim prizorima i prekrasnim fotografijama.
![]() |
|
Rabarbara
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
bozur obara sa nogu....ja ih bas volim..a drvenati su posebni...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prekrasno je sve, ovakav božur još nisam vidjela, divno je bilo u razgledavanju kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Prelijepo Nisa pzdrav od novopridošlice
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Terasa i pogled sa terase ti je za deset. Krasan božur imaš .
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Sve je prekrasno, ali i mene su se najviše dojmili tulipani, pogotovo ovi bijeli, kao i predivni božur!
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prekrasne tulipane imaš, a ovaj bijeli ili nježno roza božur očarava
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Uvijek rado posjetim tvoje cvjetno carstvo i uživam u prelijepim prizorima uhvaćenim spretnom rukom fotografa.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Predivni tulipani, dio od njih cvjeta i kod mene
![]() a božur oduševljava ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |