Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 229230231232233 282> |
Korisnik | |
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rozo zeleni tulipan bez riječi čupavac isto tako božur dostojan u svojoj raskoši meni drage čuvarkuće divne ma sve ostavlja bez daha
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
![]() Taman sam pomislila istu stvar.... Slavuj, ma sto vise reci o tvome krasnom vrtu? Svaki centimetar odise prevelikom ljubavlju prema biljkama...Kad sam bila mala gledala sam na televiziji prizore iz Nizozemskih rasadnika tulipana i mislila kako je to sigurno najljepše mjesto na svijetu...kad vidim tvoje slike, više nisam sigurna u to ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Karmen Rio je prava vatrena ljepota i pravi čudak, jedna lukovica šet cvjetova!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
To stvarno nisam znala da od jedne lukovice može doći toliko cvjetova, predivan je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
JosipaNu
kamenjarka Retriver Sara korijenko ![]() |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
geum rivale
![]() pakujac ![]() ranunculus ![]() lonicera ![]() lonicera ![]() |
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Pozdrav draga I hvala ti, hvala ti na predivnim slicicama ovog tvog savrsenog, harmonicnog vrta koji je oda ljepoti, ljubavi prema cvijecu, borbi, trudu, ustrajnosti. Pregledala sam par zadnjih stranica -Ma totalno savrseno I lijepo a slike su extra.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
pakujac vec krenuo...geum se skriva pomalo...lonicera vec pokazuje svoju raskos...bez teksta dalje sam...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Koja cvjetna raskoš kod tebe! Hvala ti za posudicu s mojom željom i spremnošću da nam male želje ispuniš bez zadrške.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...jutarnji kapućino u Slavujkinom vrtu
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
alzo dakle, ovo je previše za moj tiki-tikr...kakve slike
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Vrtlarice majstorice impresivna je raznovrsnost biljaka koje održavaš u svom zanimljivom vrtu.
![]() |
|
Rabarbara
|
|
![]() |
|
JosipaNu
KARMEN Retriver Sara korijenko Hvala vam drage moje! Rabarbara, dobro mi došla! ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Procvjetalo još jedno malo drvo. Prelijepi bijeli, iskričavi jorgovan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Hvala ti Slavice.
![]() |
|
Rabarbara
|
|
![]() |
|
Današnji gost u vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Karli
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() campanula poscharskyana ![]() |
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
slavujčice cvjetna kraljice hvala ti što gledamo tvoje ljepotice i naša učiteljice od lipote evo i pjesme pišem
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 229230231232233 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |