Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 282> |
Korisnik | ||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alzo dakle, ovo je previše za moj tiki-tikr...kakve slike
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...jutarnji kapućino u Slavujkinom vrtu
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Koja cvjetna raskoš kod tebe! Hvala ti za posudicu s mojom željom i spremnošću da nam male želje ispuniš bez zadrške.
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
pakujac vec krenuo...geum se skriva pomalo...lonicera vec pokazuje svoju raskos...bez teksta dalje sam...
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
Pozdrav draga I hvala ti, hvala ti na predivnim slicicama ovog tvog savrsenog, harmonicnog vrta koji je oda ljepoti, ljubavi prema cvijecu, borbi, trudu, ustrajnosti. Pregledala sam par zadnjih stranica -Ma totalno savrseno I lijepo a slike su extra.
![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
geum rivale
![]() pakujac ![]() ranunculus ![]() lonicera ![]() lonicera ![]() |
||
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
JosipaNu
kamenjarka Retriver Sara korijenko ![]() |
||
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
To stvarno nisam znala da od jedne lukovice može doći toliko cvjetova, predivan je
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Karmen Rio je prava vatrena ljepota i pravi čudak, jedna lukovica šet cvjetova!
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
![]() Taman sam pomislila istu stvar.... Slavuj, ma sto vise reci o tvome krasnom vrtu? Svaki centimetar odise prevelikom ljubavlju prema biljkama...Kad sam bila mala gledala sam na televiziji prizore iz Nizozemskih rasadnika tulipana i mislila kako je to sigurno najljepše mjesto na svijetu...kad vidim tvoje slike, više nisam sigurna u to ![]() |
||
zatvori usta, otvori oci
|
||
![]() |
||
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
|
rozo zeleni tulipan bez riječi čupavac isto tako božur dostojan u svojoj raskoši meni drage čuvarkuće divne ma sve ostavlja bez daha
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
karmen odusevljava....toliko cvijeta ajme...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
Draga Mona, to je tulipan "Karmen Rio". Jedna lukovica, jedna peteljka i ...6 cvjetova!
Ne brini za oči dok gledaš slike, a ako ikada budeš i zapravo došla u moj vrt, onda ponesi zaštitne naočale! ![]() |
||
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
sto je ovo????.....uuuuu...divno.... i samo da ti kazem....sram te bilo sto mi stalno oci ispadaju kad otvorim tvoj vrt....zbog tebe cu morati po nove naocale, sto naocale pa bez ociju cu ostati ![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
Svima puno hvala na posjeti i lijepim porukama.
![]() U vrtu svaki dan nešto procvjeta i nešto odcvjeta... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
...nema se tu što novoga za reći, o ljepoti ovoga vrta sve je već odavno rečeno...u svoj svojoj jednostavnosti i po izboru biljaka i po njihovom smještaju, a i po samoj veličini on je zapravo grandiozan i veličanstven, zaista to mislim, tako mali (barem ti tako kažeš), a tako granidozan, tako jednostavan, a tako veličanstven...u tome je tajna uspjeha tebe, Slavice, kao vrhunskog vrtlara amatera...i još jedna sitnica...duša i ljubav prema biljkama, a toga kod tebe ne nedostaje...a sada dosta hvalospjeva, ajmo malo o biljkama... moram ti reći da primjećujem pinki arabis u tvojem vrtu, baš je zgodan, jedva čekam da naraste i da se sav zapinki, poput bijelog, još samo trebaš pronaći negdje onaj rozi, taj mi je poseban...i jako mi se sviđa širokobriški tulipan, baš je poseban, suzdržane ljepote, ali vrlo elegantan...
|
||
zagreb |
||
![]() |
||
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
Predivne slike... kod tebe dođem baš uživati... Hvala ti i opet, što dijeliš tu ljepotu sa nama
![]() |
||
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |