Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 243> |
Korisnik | ||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() |
||
||
![]() |
||
|
|
||
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Puno hvala.
![]() |
||
![]() |
||
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
|
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
možda arcotis
|
||
![]() |
||
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
|
Nisam bas sigurna da je, jer imam arctotis i nisu mu listovi a ni cvijet ovakvi
![]() A Arcik,mislim da je drvce na tvojoj slici vrsta ljesnjaka cokoladnih listova, imam ja grm istog...slikati cu ti sutra da vidis
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
provjeri pod Senecio cruentus |
||
![]() |
||
filo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
|
Kako se zove grmić s ovakvim bobicama? nalazimo ga u parkovima, možda se bobice i sad može naći na njemu ![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
kupila sam ovo.prodavač naravno nije znao ime.on samo prodaje
![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
|
Pogledaj pod "oscularia deltoides". Ja ju imam pod tim imenom.
|
||
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
zatvori usta, otvori oci
|
||
![]() |
||
Olija ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 4 |
|
![]() |
||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
|
Djeluje mi kao kalanchoja,ali nisam sigurna.
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
cocineus'? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
galliardia? ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Olija ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 4 |
|
moguće, ima slične listove, samo kad googlam kalanchou, sve mi se te biljčice čine minijaturne naspram ove moje...a i moja još nije procvala, samo raste! ![]() |
||
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
mozda i statice? |
||
zatvori usta, otvori oci
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |