Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 243> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Božur3 - ne vidim ni jednu sliku.
Miška, možda sam ti ja poslala japansku peruniku. Oprosti, ni ja nisam znala da se tako brzo širi. Doslovno je čupam i bacam u kompost kako bih je ograničila, ali cvjetići su prekrasni! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
japanska je predivna ja imam sigurno 10 vrsta a neznam koja je koja....ako nemam tu japansku znam kod koga cu na kompost.....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Andina,kao mali irisići su
![]() širi se brzinom svjetlosti
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kakav kompost,šta vam je.ima cura koje ga nemaju (ja).ja iz komposta vratim ono što je slučajno otišlo pa se primilo.uvjek nekome treba
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
tako je ajama...steta bacati...ima mnosto zena i susjeda koje mogu dobiti lijep dar...tako sam ja svoj narancasti ljiljan podjelila...previse ga bilo a bit ce i nagodinu za pokloniti...a opet razumijem i miska tebe vjerojatno se jako rasirio i gusi druge biljke pa i zasmeta....a ja bi vas zamolila da mi pokusate ovo moje malo identificirati,to sam jesenas sijala,pisala sam al nema biljeskica jer je moj snup operirao...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nona ,Cestrum red ??????
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
josipa na prvoj slici lunaria biennis ili dukati
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Je li ovo korov? Imala sam to već i počupala jer su cvjetići sitni, žuti i neugledni.
![]() Čini mi se da je ovo Phalaris arundinacea 'Picta'. Jesam li u pravu? I to se širi brzinom svjetlosti pa ako netko treba... ![]() |
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Andina, mislim da je na prvoj slici povratić a na drugoj je, kako si napisala - "picta".
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Miska, baš to se i meni učinilo, zato sam i napisala.
Tanacetum i povratić su isto! ![]() ![]() |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
![]() |
|
ako mi netko moze raspoznati... ovo sam sijala nez sto je ![]() a ovo je pored gredice niklo neraspoznajem ![]() ovo sam sijala mozda sljez? ![]() isto posijano ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam, SlavujVK i Miška. Uputile ste me u pravom smjeru. Proguglala sam da je to Tanacetum vulgare, kojeg neki također zovu povratić, a neki samo vratić. Inače, imam Tanacetum parthenium kojega zovem povratić, a neki ga zovu majčinski vratić (Josipa, mislim da je to na tvojoj drugoj slici, ja sam ti poslala sjeme.) Ne znam kako nisam povezala te dvije biljke.
![]() |
|
|
![]() |
|
Tanacetum vulgare hvala andino...nadam se da jeste jer ga imam u gredici a isto je i u travi vjerojatno sam sjeme prosula pa cu ga na skupinu presaditi....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
josipa možda bi na prvoj slici bio jednogodišnji kokotić ako si ga sijala
|
|
|
|
![]() |
|
jesam jesenas nesto...a nesto sada...sigurno je on a na 3 slici vjerovatno slak...super vec sam se zabrinula za kokotica...cinilo mi se sve isto...hvala ajamo..
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |