Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 282> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaglaci, žuti, maleni, sramežljivi, u travi skriveni. Odabrao leptir tu ljepotu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Imaš pravo još jednom pogađati zbog čega je krompirko svezan! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rubensica
JosipaNu Lonicera dobro izgleda i bez slomljene grane. Još kada olista i procvjeta, neće se ni vidjeti da nedostaje. |
|
![]() |
|
ajama
rubensica moon Hvala vam! ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Hej gledam tvog krompirka i baš sam se slatko nasmijala. Kako si ga samo svezala, kao da ne bi možda utekao kuda.
![]() Budi bez brige za tvojom rukom se sve prima. |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Kukurjeci vladaju i dominiraju ljepotom...moj tvoj isto je pun cvijeta uzivam ga gledati...predivan je....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Predivna lonciera...posebna je i neda se poput tebe mila....a sedum ide van odmah danas...jos ja negdje prije dirnula kalic on se
rasipa..a njemu nepase unutra... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Drago mi je da se na loniceri ne vidi previse da fali grana. I dalje odlicno izgleda
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Krumpirko posađen u vrt. Prezimio je u natkrivenom, otvorenom prostoru. Nadam se da je živ i da će se uskoro pojaviti pupovi.
![]() ![]() Stabalce lonicere nakon što sam morala odrezati granu koju je polomio snijeg i koja se počela sušiti. ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prekrasan početak prolječa kod tebe. Kukurjek je stvarno vau.
Buket ti je super, još jedno prekrasno dijelo tvojih ruku. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasan doček proljeća
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Kukurjeci obaraju s nogu
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam moj sedum isto spremila i sad mi krivo.mogao je biti krasan crven,a on nekakao bljedunjav
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu, može taj sedum biti u vrtu, vidiš kako je pocrvenio od zime
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
zar ovaj moze vani biti? ja ga cijelo vrijeme drzim u kuci i vidim da se pati...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama
irisica catalpa ![]() " Jednom je Buddha došao na predavanje s cvijetom u ruci. Dugo nije progovorio niti riječi, sve dok se netko nije osmjelio da ga upita zašto šuti. Buddha se nasmije i reče: Ovaj cvijet koji imam u ruci govori više od onog što bih vam ja ikad mogao reći, više od onog što se riječima može izraziti. Slušajte, danas će vam cvijet govoriti umjesto mene. Kasnije ćete mi ispričati što vam je cvijet rekao. Kad ih je poslije pitao da mu kažu što misle da su čuli, dobio je najrazličitije odgovore. Većina odgovora trudila se cvijetu dati neko složeno i jako učeno objašnjenje, no tada ustade jedan čovjek i reče: Nisam mogao čuti poruku cvijeta, jer nisam dostojan da je čujem. Jedino što mogu učiniti jest pasti na koljena pred tajnom koja me nadilazi. Buddha ga nato pozove k sebi, dade mu cvijet i reče: Ono što se moglo riječima dati, to sam dao svima vama. A ono što se u riječi ne može staviti, to dajem tebi." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |