Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 217218219220221 243> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cpirider, o ovom zelenilisnom pročitaj tu: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=570&title=radermachera-sinica
Mislim da je to to! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flowerfan ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 22 |
Ne znam jel trebam novu poruku ili se priključiti nekom već postojećem postu, ispričavam se ako kršim pravila.
Ovo je samonikla biljka. https://www.flickr.com/photos/durija/16325334468/ ( Ne znam staviti sliku na forum, pa dajem link.) Uslikala sam ju prije nekoliko godina u Našicama. Kasnije su kosili, i nije više nikla. Ne znam jesam ikad još vidjela takav cvijet, osim taj put. Podsjeća me, po tim prašnicima i pognutoj "glavi" na vilino oko, tamno bordo divlji cvjetić. Molim ime cvijeta, ako bi tko znao. Unaprijed hvala!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Biljka na slici je boražina (borago officinalis)
|
|
![]() |
|
cpirider ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Veljača 2015 Lokacija: zrenjanin Status: Offline Bodovi: 2 |
Hvala puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nona to ti je Ruellia makoyana
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Sigurno je jer je pelcer od tebe, hvala još jednom
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nemam pojma što je ali sliči mi isto na nemananthus,
|
|
![]() |
|
ma ne , to se vidi grana od njega ali ovo je sitnog lista i nisu kožasti kao kod nemanthusa
|
|
|
|
![]() |
|
ako su sivi i dlakavi listići a grane vjese prema dole onda je antirrhinum molle ili puzajuća zjevalica
|
|
![]() |
|
ne dala si mi i nju ali mi je propala, listići su mali zeleni
|
|
|
|
![]() |
|
E onda ne znam,vjerovato ja to više nemam
|
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Izniklo u mom vrtu. Nije mrkva. Što bi moglo biti?
|
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
još jedna koja je iznikla, a ne znam što je ....
|
|
![]() |
|
POzdrav
još jedna biljka za koju ne znam što je? MOžda sam mislila cosmos, ali nekako mij e pregusta... |
|
![]() |
|
I još samo ova. meki, nježni listići koji se uvijaju. Blago pepeljaste dlačice na površini listova...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Iris japonica
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
taj 'korov' ti je iris japonika.to je vjerojatno od slavice.ona to ima
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 217218219220221 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |