Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 40> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drustvo svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Sad stiže moje viđenje posjete Triše i Franjice. Kako je počelo tako je i završilo. MM je otišao ranu ujutro za Rijeku i vratiti će se oko podne. Dogovor je bio da ja odem u Labin po Franjicu a Trša će, kako se pristoji, doći ravno ovdje. Zovem ja MM da ga pitam kad će doći. "Ne znam!
![]() Uglavnom, kad sam zvala on je upravo bio u T-mobileu i oni su mu instalirali Windowse! i postavke za e-mail. Jer to samo oni mogu. Da to proslavi, izvukao je zahodsku školjku nasred dvorišta jer je pukla neka vida za dasku pa je to baš tamo mijenjao. Meni su očnjaci već malo virili iz usta. ![]() Svi su bili tako oduševljeni da imam baš ja goste, da su stalno upadali u riječ i petljali se u razgovor. A dječaci? Tihi, mirni, neprimjetni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme Vera zaboravila sam potpuno da nas je ustvari dočeka zahodska školjka
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....ma daj ne tuzna biti, tako mora biti, kaoticno, zivotno i veselo.........
selavi - tako je brze, drugojacije bi bilo finto, a mi ne volimo plasticno
cvijece, zato
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Vera, dušice moja, ma nij nas ujak otjerao već potreba, nakon onog perfektnog pršuta i sira, znaš i sama da smo se nalijevale a nismo znale je si li na brzinu školjku gurnula u ormar ili ju je TM montirao, pa smo za svaki slučaj krenule put šumica jer, kako kaže moj netjak, veći cvjetnjak nije vidio, pa nije imalo smisla "zalijevati i odtakati se" po njemu!
![]() Ne brini, družit ćemo se mi ponovno ČR!
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() |
|
![]() |
|
nauticat ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 17 |
da se i "anđelica" javi..... 1. zamislite da vam netko u dvorište manje od dnevnog boravka posadi sve ovo što je nabrojala plus palma i magnolija i još bih nabrojala samo da po nazivu znam razlikovati šta je napisala a šta zaboravila 2. svake subote se kosi i podrezuje (pored 250m2 unutrašnjosti koja se čisti i pere svake subote) 3. bilo bi nam puno lakše i urednije da niste na 2m2 dvorišta posadili 200m2 cvijeća, grmova, stabala, palmi i ostalog i to po mogućnosti čim više onog koje se samo širi i razmnožava nego da ste malo razmislili prije prekrcavanja 4. molim ne pljuvati kad preko ljeta ni ne vidiš kako kuća i dvorište izgledaju 5. molim ne usmjeravati djecu na forum ako se ne bojite odmazde 6. ćeš saznati kad dođem u kršan gdje je sve uredno, pokošeno, podrezano, počišćeno, epruvetirano, pospremljeno....................................................................................... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nauticat ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 17 |
heheheheheh nego, daj me podsjeti zašto si mi ti ono jedini neplaćeni prijatelj??? doći ću ja opet u kršan.... |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
gde si vera?vidim promenila si avatar
![]() |
|
![]() |
|
Dođi, dođi, ali sladoleda neće biti a TI ćeš kositi.
![]() |
|
![]() |
|
Jesam, htjela sam nešto drugo, ali mi nije išlo. pa sam stavila ovo. Jedno vrijeme smo nas nekoliko imal Garfielda, a onda smo svi promijenili. ![]() |
|
![]() |
|
Izgleda da jedino s kaktusima i mam uspjeha. Ovaj se javio opet, i još će
![]() Ovo su braća onih koje sam dilala. Vjerojatno će i oni druge godine u potragu za novim gazdama, ne mogu se obraniti od potomstva. ![]() Ove ćete još gledati. Onaj straga je mama (ili tata) onih što sam dilala. Tijelo mu je skroz odrvenilo i pocrnilo, pa sam odrezala vrh i zabola u zemlju. Nisam cca 2 tjedna zalijevala i evo. ![]() Triša, Franjica, samo da vam pokažem da ih je MM zavezao. ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Joj, kaktusi su supika... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tiljo. Ovaj se odlučio opet razveseliti frendicu. Pa ga opet stavljam. Ah, da Tiljo, ako si zainteresiran pošaljem ti kojeg najesen. Mislim da su dovoljno očvrsli dsa prezime vani.
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Imao sam davno jednog takvog, a onda je propao, a netko mi je sa foruma već poslao jednog takvog, tako da ti se zahvaljujem, nije potrebno. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vera avatar je predivank, a bliži ti se i 500 postova, pa ćeš u vidljive, valjda si zato promjenila izgled. Kaktusi su mrak, ali ne znam tko je novo sjeme "nauticat" - očito sam nešto propustila dok sam tri dana uživala u Skradniku. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
A što ne možeš pogoditi tkoje novo sjeme? A zašto misliš da sam promijenila avatar? Ženska se registrirala i sad majčici pije krv. Moja anđelica.
|
|
![]() |
|
kaktusi su
![]() i avatar mi se dopada,i ja sam mislila pa sam odustala zbog mojih patki.Jos jedan clan je imao taj avatar al nisam primetila da je aktivan,ili je promenio na moju srecu ![]() |
|
![]() |
|
Vera, mogla sam i pretpostaviti, da je to ona, po avataru i nazivu, no baš mi je drago, nek se povremeno javi i neka stavi slike od Cezara.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |