Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 84> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasne su vam, i hvala vama na pohvalama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...moon, bugica, Natalija, krasni primjerci, prekrasni svaki na svoj način
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ovo je krasotica.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moja mala, vrijednica
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Imam i ja još jedan popis... samo čekam dopunu kataloga.
![]() Predivna fotkica, moon! Sukulentići uživaju na predivnom zimskom odmoru.
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
ma zaraze širi se poput ospica, morat ću skoknuti do bešlića
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasula zimuje na natkrivenoj terasi
![]() Slikano: 5.2.2015. |
|
![]() |
|
Hvala, rajski vrtovi!
![]() Moje crassule ovate su isto u kući, prvo su bile na južnim prozorima (još stanu jer su male), centralno u pitanju... počeli opadati listovi i nekako su bili mekani... preselila sam ih jer sam mislila da im radijator smeta - i bila sam u pravu - na sjevernom prozoru (a ispod nema radijatora) zaustavilo se opadanje, a svugdje gdje je koji listić pao, sada raste nova grančica.
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Lijepe su, lijepe bugice.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Hehehe... draga miska, uvijek se nasmijem tvojim smajlićima...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Slatke male debeljuce!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Divna je, nisam je nikad vidjela u cvatu.
|
|
![]() |
|
Nije neka nepoznanica da sam ljubitelj sukulenata, ma zar nije krasna i kad nema cvijet, a pogotovo ovako sva u cvatu
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Krasuli mi otpadaju listovi. Koji razlog može biti?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ovo je "obična" C. ovata, ne znam koliko je stara jer smo je dobili već veliku. Bez posebne brige i bez prihrane cvate, evo, već mjesec dana. Nisam ništa znala o uzgoju krasula, no ova me prisilila da je malo bolje proučim. Ispričavam se zbog loše kvalitete slike, kriv je fotić.
![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Pinus, hvala, dakle obično tuširanje...mogla sam se tome i sama dosjetiti! U svakom slučaju, divne su, a posebno to što cvatu sada kad ništa ne cvate.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
moje su vani na terasi, nemaju pupove
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |