Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno ti sve cvjeta,vatromet boja.Meni naravno,najljepša je gužvica.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Prekrasno ti je cvijeće, al je i posebno, kao trigridia npr. Kakvo žuto lišće, o čem ti govoriš
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lovro, lijepo je pogledati tvoj krasan vrt, pogotovo kad se sjećam s koliko ljubavi je nastajao
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Malo sam prosetala
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga moja pa ti imaš cvijeća ko sve tete sa placa zajedno. Vrt ti je prekrasan, sviđaju mi se one tvoje gužvice, imaš puno lijepog cvijeća. Vidimo se ovu zimu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I meni se sviđa prelijepa gužvica u tvom vrtu... divno cvijeće, raznoliko i šareno daje vrtu posebnu čar. Brugmansia je predivna!!!
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
obisla par novih slicica nezam sto je ljepse..pocela sam gajiti posebnu ljubav prema pakujcu...a tvoj je fantastican...sve je prekrasno prava mala djungla ....bravo mikice sto uspjevas sve to odrzavati....bravo bravo....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
evo me
![]() ![]() ...kukurijeci po prvi put...oba dva žbuneka iste boje...ma nema veze..glavno da cvate... ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..kanta obrubljena sa lijepim zelenilom...hmmmm, travicom? ili je to ono što je slično travici, a nije travica? ;)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
plučnjak...prvi "rascvjetanko" u proljetnom duhu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
skimia se nakitila svojim crvenim perlicama...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nazebla mahonija poprimila lijepu boju...i pupoljak...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mahonija poljubičastila od zime, a zimski jasmin poblijedio...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a ona je uvijek lijepe boje...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ko da vele: dobro jutro, mi smo se probudili!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijepo buđenje, pravo proljetno.
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
O buđenje, buđenje počelo je
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Pravo proljece lovro...jadne kad ih opet snijeg pokrije...predivan vrt nadam se da se moja skimija primila...tu si u mom vrtu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Kukurijek,prekrasna skimija sa bobicama,zimski jasmin..
![]() Proljeće i kod tebe pomalo dolazi Heucera ti je super
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |