Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
Hvala, drago mi je da ti se sviđa moj odabir sukulenata, a našao se tu i kaktusić - rijetko koji bih si priuštila ali ovom nisam mogla odoliti. Kad poraste trebao bi visiti u slapovima iz teglice uz puno, puno cvjetića na svakoj. Ne znam mogu li mu pružiti uvjete da to postignem, no svakako ću probati.
Veseli me što si mi došla u posjetu. Navrati opet, iako nema snijega za sanjkanje.
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() Kao bombončići!
|
|
![]() |
|
Josipo, veseli me da ti se sviđaju - izgleda da imamo sličan ukus.
![]() Ovaj prozor je u mom uredu u firmi, u stvari cijeli zid je staklen, zavjesa nema, ove plave crte služe umjesto njih. Žaluzine nas štite od sunca, sad su skroz podignute pa se ne vide. Klupice su odlične i velike, ima ih tri cijelom dužinom prozora, a najdonja, četvrta, duplo je šira. Da su mi takvi prozori doma...
![]() Ako ove informacije glede kupovine nisam smjela ovdje napisati - molim da me ispričate.
![]() |
|
![]() |
|
Draga Mari, dobro mi došla. Zahvaljujem ti na posjeti i na petici plus koju sam dobila.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Predivno...ajme kako su krasni..
gdje si uzela?ja planiram malo duze ostati u zg kad izadjem pa se s necim pocastiti...klupica je divna... |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivni su, ova slika je za +5
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malo noviteta kupljenih jučer - redom slijeva nadesno: portulacaria afra v. foliis variegatis, crassula Morgans beauty, crassula marginalis, aeonium arboretum v. atropurpureum, aeonium haworthoides variegatum i još jedna crassula marginalis
|
|
![]() |
|
Hvala, Josipa, drago mi je da ti se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Bravo za prozor...odlicno...ja imam na terasi tako a napravit cu jos...lijepo je...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
U pravu si glede tog crnila i sušenja, uopće nema pravila da se to ne dogodi. Sad sam poslušala hoyu i premjestila ih na toplo i to od straha da ne pocrni i velika. Obje sad izgledaju bolje nego na tavanu, pogotovo manja - već sam mislila da je za otpis.
A ured? E, pa da - ogromni prozori, u stvari cijela stijena je staklena, a klimu reguliram tako da po noći imaju hladnije. Već vidim da jedan od njih kreće s rastom.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bugica, tvoj mi se ured čini savršenim mjestom za kaktuse i sukulente...iznajmljuješ prostor, haha?
A kaj se tiče ruselija i njihova prezimljavanja čuvala sam ih i na toplom, u stanu i na prohladnom mjestu, na stubištu zgrade...osim što ih je i zimi potrebno često zalijevati, naročito ako su na toplom, pravila za crnjene listova nisam uočila...manje više bile bi dobre sve dok već pomalo nisu spremne za van...i onda mi uvijek počnu crniti...i dalje sve ovisi o sreći koliko mase je crnilo zahvatilo, sve to lijepo orežem i ispočetka...malo prihrane, naročito u startu dok su u takvom stanju dobro im dođe... |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Josipa, svoje sam ruselije preselila jer je manja skroz pocrnila i mislila sam da je gotova, pa sam se pobojala za veću, iako je dobro izgledala i u potpunosti je zdrava. Sad vidim da dobiva male pupoljke, a i naraslo joj je dosta mladih grana.
![]() Arčik, ti imaš pravo malo blago i to upravo po mojoj mjeri - obožavam bugice, kao što i sam moj nick kaže...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Oo moram ja svojima reci da unesu ruseliju na toplo..i moja je u hladnom iako nisam primjetila da joj nesto fali...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |