Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 70> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
josipa i ja bi kidala grančice da stignem,ma nisi nemoguća nego si našla novu ljubav
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
rajski vrtovi hvala ti na pohvalama i šetnji po hladnoći i snijegu mojim vrtom,nemoj biti nostalgična jer taj neugodan osjećaj možeš lako riješiti, pošalji poruku na proljeće i podsjeti me za reznicu...lp
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Malo sam se grudala u tvom divnom mekanom bijelom dvorištu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aralija draga jako sam sretna sto sam te razveselila snjeznim slikama puno ti hvala na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
Bugice neka dječica uživaju gazeći po snijegu kad padne prvi snijeg i ja kao dijete uživam hodajući po njemu i slusam kako škripi.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasan ti je zimski ugođaj,više ga volim gledati kod drugih nego na svom gruntu.Nadam se da ći ti sve preživjeti ove niske temperature.
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ej, bome je i kod tebe prava zimska idila. Prekrasno. Zima popračena snijegom stvarno zna okititi sve i napraviti čudesne stvari. Tako je upravo kod tebe.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Camellia nadam se i ja da će biljke preživjeti,ako neće sadit ćemo ponovno, hvala ti puno na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Karli hvala da lijepo je ali neka nebu dugo, danas me dijete pitalo; teta a gdje je trava, kad će opet biti trave?
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
Draga gute hvala najljepša
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne slikice zimske idile
![]() |
|
![]() |
|
Draga moon hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svake godine zima u nekim krajevima pretvara vrtove u bajkovite. Zapršti snijeg, pahulje ispletu bijele ogrtače i ogrnu sve što je u vrtu. A ja dođem u tvoju zimsku bajku i ne mogu se odlijepiti od nje. Divno izgleda.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasna zimska idila u tvom dvorištu
![]() Aukuba okićena snijegom je super
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ja kidam i zabadam u zemlju iz pohlepe...napravila bih si zimzelenu oazu da nije jednolicno....a sve to usput...kad idem doktoru ili nesto obaviti...4 5 grancica pa koja uhvati...a ja uzivam kad vidim da napreduju....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Prosla sam neki dan tvojom ulicom. Ljepse je nego na slikama
![]() |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Lucy draga sad me malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska aucubu sam slikala kad je tek počeo padati snijeg hvala ti puno na posjeti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |