moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 89> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
već sam sve rekla...neću više da se ponavljam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prva slika "nereda u kompletu" je fenomenalna. Suncokreti su dali svemu tome baš poseban štih
![]() |
|
![]() |
|
on the cloud ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 258 |
Shasha, pošto sam trenutno na ovim stranicama, i tvoje - ohoho!!! zaslužuju da ih se dotaknem, iako nisam sklona komentiranju fotografija...
Nemam ništa novo za izreći.
Sve znaš i sama...
Urednost, mar, smislenost i mnogobrojnost..., sve kvalitete istinskog zaljubljenika, čak pasioniranog floristu koji neprestano vapi za novim... novim... novim..., a koje se u mnogobrojnim formacijama razliježe kao stalno prisutni eho ljepote!
Sve mi je to poznato i blisko, i znam da si svjesna toga, a opet skromno, ali zatajnim ponosom nosiš svoj divni i čarobni otok boja, mirisa i oblika...
Sve najbolje o "tvom dvorišću".
Topli pozdrav!
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Ti stvarno imaš pravi botanički vrt...
Lijepo napraviš naplatnu kućicu i možeš naplaćivati obilazak ovog prekrasnog carstva! ![]() Prekrasno je! ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Proljeće, mogle bi nas dve organizirati svako godišnje doba kavu u tom vrtu! Shasha nema kaj da nam veli.
A palma je u tegli od bočara, pretpostavljam, pa je tak i lijepo izrasla. ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovi tvoji bijeli gumbeki na zadnjoj slici cvjetaju i kod mene non stop.
A ona palma što kažeš da si je kupila za 10 kuna- koje visine je bila kada si je kupila???
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Isuse ne mogu vjerovati da je to onaj vrt u kojem sam bila!!!
A šta ti tu svašta imaš, ma nemoguća si!!!
Ostići su ti vidim opet počeli cvasti-moji nisu tako lijepi ali ja sam počela skupljati sjeme... (bar nešto)
I pitanje:jesu ti ono oni mali pomidori koje si imala u malim teglicama kod roštilja u hladu??? A ako slučajno jesu - eh onda stvarno nemam riječi!!!
Idem opet sve pregledati...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I malo mog nereda u kompletu
tak jedan dio izgleda dok sjedim na terasi(ovaj ćup je trenutno pojilo za vrapčiće)
![]() Drugi dio mi je bil s leđa pa ga nisam slikala
![]() dio cvjetnih gredica sa svim i svačim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kaj se nisu lijepo poredali?!
![]() djetelina jedna procvala a druga još nije ni niknula
![]() ona je neumorna,cijele godine tako cvate
![]() cleome.Roza je moja a ovu bijelu sam nedavno dobila
![]() ![]() Zvat ćemo ga"SilveK-in duo"
![]() a ovo zovem"pommini paradajzeki" ne zato kaj se tak zovu nego kaj je sjeme došlo od Pomme(di nam je Pomme nestala???)
![]() |
|
![]() |
|
Kad sam je "otpisala" sad je ona našla lijepo rasti i cvasti.nekad ih treba i ignorirati
![]() Koliko mi smeta tolika kiša toliko je i volim jer ja nikako da zalijem tako dobro ko kiša.Eto nakon nekoliko kišnih dana i njoj je"svanulo"
![]() Njih iz principa ne zaljevam,pa me zanima koliko će sad porasti ,nakon kiše.Moji MINI suncokreti(kakvi su tek maxi)
![]() plumbago se desetak dana odmarao i počeo treću cvatnju
![]() lonicera mi je nešto jadna no cvate
![]() zvalo se to vrijesak ili erica,ja još uvijek ne znam,i on se polako sprema za cvatnju.Čini mi se malo prerano!!
![]() Nije dvorište,terasa je,no moram vam pokazati onu moju zimi kupljenu palmu za 10kn
![]() još malo terase.Znam da sam ih već slikala no kaj ću kad su toliko fotogenične
![]() a ovo je moja.Nju sam prošle jeseni zapelcala sa granom.I onu bijelu isto
![]() ![]() aj kad sam kod begonija već....
![]() |
|
![]() |
|
Rekla sam ti da si dođeš po divizmu.Sad sam ostavila mlade okolo pa kad stigneš dođi si po njih(čuvam ti i jedan grmić sljeza
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ah, krasna ti je ona divizma
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam konačno malo skakutala dvorištem s aparatom pa bum navečer obnovila slike.
Ammm..,ja sam još uvijek samo veliki zaljubljenik u cvijeće i najviše me obraduje kad vidim neku"svoju" biljkicu da cvate u tuđem vrtu.Tako da se ne trebaš opterećivati time,šta zauzvrat,neka samo nikne i lijepo cvate i svi sretni
![]() |
|
![]() |
|
ammmikulic ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 58 |
i da dodam svaka cast vrt ti je rajski!!!!!
|
|
Ana Marija
|
|
![]() |
|
ammmikulic ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 58 |
shasha dobila sam sjemenje!!!!!!!!
vratila se ja sa vikenda iz rijeke i stoji koverta na mom radnom stolu. uzela ju ja gledam nemam nikog da mi odande pise nista mi nije poznato,nije mi jasno reko kad otvorim bit ce mi sto posto. krenem dolje da uzmem nozis da otvorim kovertu i na putu prema kuhinji se sjetim da sam te zamolila da mi posaljes.joj kako sam vristila od srece! sad jedva cekam da odem da ga posadim!hvala ti puno nadam se da cu ja imati nekakvu biljcicu da ti uzvratim! saljem ti puno puno pusica u znak zahvale ![]() |
|
Ana Marija
|
|
![]() |
|
Nema na čemu manči,samo nek ti niknu i lijepo rastu
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
shasha, hvala na sjemenkama!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svaka ti čast,shasha,vidim da i ti imaš vrtnu bajku,ma šta vrtnu bajku to je vrtni raj na zemlji!
![]() uživam u tvojim slikama!!!!!! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao i uvek - divno!
|
|
![]() |
|
Triša vidiš da Shasha misli na sve!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |