Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Catalpa - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Catalpa - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 70>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 08:58
josipa i ja bi kidala grančice da stignem,ma nisi nemoguća nego si našla novu ljubavSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 09:09
rajski vrtovi hvala ti na pohvalama i šetnji po hladnoći i snijegu mojim vrtom,nemoj biti nostalgična jer taj neugodan osjećaj možeš lako riješiti, pošalji poruku na proljeće i podsjeti me za reznicu...lpsmile79
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 17:03
smile227šetam i tražim ono što meni nedostaje, bjelina i ljepota a to sam našla kod tebesmile55počastila si me ugođajem u kojem neizmjerno uživam je vrt pod snijegom obožavam
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 17:33
Malo sam se grudala u tvom divnom mekanom bijelom dvorištu... smile113 I kod mene je slićno, jedina razlika je u tome da su malene dječje stope izgazile snijeg posvuda po mojoj okućnici, a ima i ledenih površina - to ti je tako kad počistiš snijeg i zaboraviš baciti sol. Embarrassed
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 22:21
Aralija draga jako sam sretna sto sam te razveselila snjeznim slikama puno ti hvala na lijepim riječima
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 22:32
Bugice neka dječica uživaju gazeći po snijegu kad padne prvi snijeg i ja kao dijete uživam hodajući po njemu i slusam kako škripi.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2014 u 14:28
Prekrasan ti je zimski ugođaj,više ga volim gledati kod drugih nego na svom gruntu.Nadam se da ći ti sve preživjeti ove niske temperature.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2014 u 17:22
Ej, bome je i kod tebe prava zimska idila. Prekrasno. Zima popračena snijegom stvarno zna okititi sve i napraviti čudesne stvari. Tako je upravo kod tebe. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2014 u 20:49
Camellia nadam se i ja da će biljke preživjeti,ako neće sadit ćemo ponovno, hvala ti puno na posjeti.
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2014 u 20:55
Karli hvala da lijepo je ali neka nebu dugo, danas me dijete pitalo; teta a gdje je trava, kad će opet biti trave?
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 18:05
[QUOTE=catalpa] [/QUOT

E]

Ova slikica me je osvojila , prica mi zimsku bajku !

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 21:21
Draga gute hvala najljepša
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 22:28
Krasne slikice zimske idile smile55
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 22:46
Draga moon hvala ti
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 23:44
Svake godine zima u nekim krajevima pretvara vrtove u bajkovite. Zapršti snijeg, pahulje ispletu bijele ogrtače i ogrnu sve što je u vrtu. A ja dođem u tvoju zimsku bajku i ne mogu se odlijepiti od nje. Divno izgleda.
Sutra je novi dan.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 08:07
Prekrasna zimska idila u tvom dvorištusmilie_wet_028.gif
Aukuba okićena snijegom je super
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 09:34
ja kidam i zabadam u zemlju iz pohlepe...napravila bih si zimzelenu oazu da nije jednolicno....a sve to usput...kad idem doktoru ili nesto obaviti...4 5 grancica pa koja uhvati...a ja uzivam kad vidim da napreduju....smile76
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 10:40
Prosla sam neki dan tvojom ulicom. Ljepse je nego na slikama
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 20:23
Lucy draga sad me malo ali tako si to lijepo rekla i od srca ti hvala
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 20:25
miska aucubu sam slikala kad je tek počeo padati snijeg hvala ti puno na posjeti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.