Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 24> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ocarana san s plumbagom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma taj plumbago kupujem (dobro ne tvoj) slijedeće godine - garant.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() A i ivančice nema smisla da preko Petrinje stignu do Rijeke! Malo bi se preveć povenule, pa tako da računaš na njih već ove jeseni!!!! Naravno da će i do Petrinje stići, ima ih dosta!!! Baš zahvalan cvijetak, tak dugo cvjetava već... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea, sigurna sam da ćemo se vidjeti na onom pikniku na Bundeku, pa računam da ćeš mi onda donijeti. Nema smisla slati po ovoj vrućini, pa uostalom ima vremena.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nisam niti planirala sada! Negdje oko Velike Gospe, pa nadalje se čujemo!
![]() |
|
![]() |
|
Cinija iz sjemenke, a prošle godine bila šatirano roze boje. Tako se desilo i sa crvenom!
![]() Moje dalije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo cinija ![]() Rudbekije ![]() Kadifice različitog cvijetića ![]() I za kraj, nisam niti znala da ga imamo (svekino maslo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, ja past ću u nesvjest, afrički ljiljan, što da radim s mojim nikako da procvjeta, glupo mi je to žicat od tebe kad ga imam, malo mi opiši, gdje ga držiš, moj mora cvjetati druge godine.
Sjemenke ove predivne crvene rudbekije ponizno molim, skupa sa plumbagom.
Cinije su fantazija, a dalije isto.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša, naravno da sjemenki rudbekije bude. Afrički ljiljan je većinom u hladu, u stvari poslijepodnevno sunce ga ozari. Zalijevam ga normalno kao i ostalo cvijeće. Bit je da uopće nešto posebno ne činim sa njim!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno! Koliko ti je star afrički ljiljan?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvale cvijeću, sve lijepo cvate!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Triša i moj afrički ljiljan nije procvao. Možda zato jer sam ga tek ove godine nabavila???!
|
|
![]() |
|
Andrea držim fige da moj i bergenijin afrikanac cvate iduće godine, pa ćemo biti u klubu vlasnika .
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ovaj cvijetak me tak razveselil kad se otvorio
Ovako je izgledao 19.7. ![]() a ovako izgleda danas ![]() Moje lojtrice napokon se počele šareniti ![]() Uh, koliko joj je trebalo da procvjeta ![]() ![]() Tek sam danas uočila da i dragoljub cvjeta ![]() A i frajlice pristigle iz Rijeke pokazuju svoju ljepotu. Vjerujem da ih malo oblačno vrijeme zeznulo kad se nisu zatvorile ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je slatka lojtrica
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Af.ljiljan i rudbekija su
![]() a ovaj cvetak sto te je obradovao je godecija,i ja ga imam i bas me je prijatno iznenadio,imam ga od svetlog do tamnijeg roza.Prvi put sam ga sejala,nikao pregusto i pretanko i mislila sam da od njega nece biti nista.Bas mi milo sto sam se presla. |
|
![]() |
|
Pa tvoj slak je perfektan, pun cvijetova, a moj bogat lišćem, a tu i tamo pokoji cvije - morat ćemo ih udružiti.
Ostalo je sve fantazija.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() p.s. ma vec su se rekli pa da ne ponavljam hvale vrijedan vrtic
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Kaj ti je to afrički ljiljan?
Daj ti to, molim te, za mene malo pobliže poslikaj. Cvijet je prekrasan! Zatući ću se! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiljo, afrički ljiljan ne mogu uslikati iz bližeg jer će biti jako mutna slika. Čini mi se da se on zove asparagus ili barem tako nešto pa proguglaj malo.
A ja, evo napokon imala cijeli dan fraj, pa tako i uočila jedan zgodan detalj na svojem slaku, koji dijelim sa vama! Uslikano danas u 14.46 ![]() Uslikano u 18.20 ![]() Samo 3 i pol sata razlike i kolika različita nijansa cvijeta! Što nam sve priroda podari! Zar ne? ![]() |
|
![]() |
|
Ma znam da se zove agapantus, gledala sam već slike, ali stvarno je nešto posebno. Ovi što ih vidim po Rijeci imaju cvijet u obliku kugle (puno malih cvjetova doduše, ali je sigurno velik kao lopta, berem ona rukometna, ma zbilja nešto predivno.
A kad sam vidjela onu hrpu kod Hane, skoro sam se onesvjestila.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea morat ću i ja moliti za sjeme...
Vrt super izgleda!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |