razbibriga |
Odgovori | Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi se sviđa, a staklenka od cikle mi je baš baš........baš!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova tvoja "bijela faza" mi se baš svidjela - ukusno, ne natrpano, jednostavnih linija! Zbilja krasno!
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Belina!Sad sam temu otvorila da vidim
tko navraća,a već dugo nisam ništa novo napravila.. opet nedostatak vrimena i na tom polju
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miskice, svaka ti čast! Konačno da sam i ja našla ovu tvoju temu. Pozorno ću je pratiti, jedva čekam nove slikice tvojih novih radova.
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bugice
Malo ćeš se načekat da me ulovi inspiracija ili da zahladi
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimihvala draga
Ovaj prvi je već isporučen,a drugi čeka friziranje i make-up ujutro uz danje svjetlo,jer sam već preumorna. Sebi ću napraviti od mahovine(kao i lani)ko ovaj zlatni,ali u srebrnim tonovima
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme (mislim - ja sad tek prvi puta vidim ovu temu - bolje da šutim i ne pišem ovo, ali što je tu je ) i meni se sviđa "bijela faza", a vjenčići su krasni, pogotovo ovaj s mahovinom
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miška, pa kako ja ne znam da postoji ova tema? Pregledala sam sve stranice, vidjela krasnih radova. Bijeli radovi su mi jako lijepi, djeluju otmjeno i nježno. A to volim.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,Lucyhvala curke
Imam dosta nedovršenih radova,malo sam se ulijenila..
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miska, oba vijenca vrlo elegantna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi vjenčići, za ovo je vrijedilo opeći prstiće...
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |