Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 41> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno su svi od reda divni !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Lantana krasan je
![]() moji su još na balkonu, ne kisnu, kad moraju unutra?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Ovak moj kisne, pokusni je kunić! Za sada je ok, samo je malo pun vode, čini mi se.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Za sad izgleda super
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Moji su stalno vani, zimi stavim ispod terase ove koji su u pitarima, ali imam ih i posađenih u vrtu, oni ostaju tamo stalno. Nekidan je bila tuča, malo im je otuklo listove, ali brzo oni nadoknade. Vidjela sam kod nas ogromne primjerke i svi su u vrtu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lantana, baš je krasan tvoj primjerak, kako je samo bujan...Antonija i tvoj je divan, prelijepe boje...bravo cure
![]() ![]() ...da bar zagrebačka klima može tak nešto dopustiti ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Predivni su! Volim sve vrste, jedan je ljepši od drugog. Jednog dana povećati će se i moja kolekcija, zasad je skromna.
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lijepi aeoniumi,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Lantana i Sara, jako su vam lijepi!
Pinus, ti nam odavna nisi pokazo tvoje aeoniume!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus, nemogu ih se nagledati, predivni su ti!
Zanima me kako si postigo da ti se ovako uguste, to jest da imaju ovoliki broj rozeta. Hoće li se oni granati ako im se otkine rozeta. Ja sam mislila da neće, ne znam odkud mi to...
|
|
|
|
![]() |
|
Antonija,
oba dva aeoniuma sa slika samo po sebi rastu u obliku kompaktnog grma. No,
malo im ipak pomognem. Sredinom proljeća kada krenu u aktivnu vegetaciju porežem one grane sa rozetama koje im kvare
skladan izgled. Na mjestu rezanja
umjesto jedne grane do kraja jeseni izraste nekoliko novih grana.
Što učiniti sa odrezanim rozetama ? Možeš ih zapiknuti u istu teglu ako ti se čini da rast nije dovoljno
gusta, to sam ti nedavno predložio kod crassula rupestris ili na
razmnožavanje sa njima. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() Pinus prekrasni su ! Mislim da kod mene nikad nebi tako izgledali. Stvarno mi nije jasno kaj radiš s njima da su takvi. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
jako lijepi primjerci Pinus
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pinus
![]() kod tebe bi i kamen procvjetao |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Nisam više pronalazila odgovarajući komentar za Pinusova remek djela, ali natalija je odabrala onaj pravi. U potpunosti se slažem s njom !
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pinus, predivni primjerci aeoniuma. Za gledat i divit im se.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |