Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
prekrasne slike jeseni....a ove sjemenkice se mogu sijati,zar ne?...nesto slicno sam donjela sa korduna i planiram u neki cuskic u 3 mja zabosti...ako grijesim molim savjes....predivno...bas vas volim obilaziti....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Baš si me nasmijala sa ovim zadnjim komentarom. Sigurno si je mislil da si luda baba kad se tak dereš i mašeš i ne puštaš ga da uđe u "svoj" vrt ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Josipa, ja ću sjemenke posijati pa ću vidjeti hoće li biti kakvog rezultata. Ako i ne niknu, ovako su mi lijepe umjesto cvijeta
Anastazija, danas sam shvatila da si je mislil da mu mašem od radosti kaj ga vidim pa si je dopelal i svoj harem od tri dobra komada. |
|
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Vidjela sam ovih dana jedan video s tri takve zivine kako plesu pa sam odmah pomislila na tebe. Vec sam ti htjela sherati na face-u na zid ali nisam znala kak ces reagirati pa nisam..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Rubensica, nemaš brige s mojim reakcijama, uvijek sam spremna za šalu. Samo ti šeraj. Možda nešto naučim pa primijenim znanje na svojim posjetiocima, a onda krenem u biznis
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasne ruže
![]() Jelenko je prava faca!Možda traži curu
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Vrt ti je pun iznaneđenja i ljepota, ali kako kaže miska Jelenko je najbolji.
Ti moraš da živiš na nekom mjestu kao u filmu, gdje je mir i tišina, kada ti životinje, kao prekrasne srne dolaze pod prozor. Znam da ti pojedu nešto što ne bi trebalo ali tko njima ne bi oprostio kad su tako lijepe i drage. Prekrasno. ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Miska, ruže su zadnji Mohikanci, kreću jutra s temperaturama ispod nule pa i mrazevima. Moj Pepi ne traži curu, ima ih tri. Koji puta ih izvede tu u restoran. One su puno plašljivije.
Karli, je, mir i tišina su često tu prisutni kao i raznorazne životinje. I ja sam se nekada divila srnama, ali sada ih tjeram. Moram ti priznati, ne mogu im oprostiti pustošenje povrtnjaka i ružičnjaka. Neka su one lijepe, ali ne u mom vrtu. Kad već spominješ ljepotu, provedeno je ispitivanje kojim je utvrđeno da ljepšoj djeci pa i odraslima puno više oprašta nego manje lijepoj. |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prizor s Jelenkom je, naravno, predivan, sve dok ne uđu u vrt. Ali očito je da se i oni dive tvome vrtu iako im šuma u ovo doba godine pruža obilje hrane.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Dakle Ana vodiš rat oko teritorija ,to tvoje prekrasno prirodno okruženje žele i srne djeliti
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ovo je prekrasno...jesen tvojim okom
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
zagorska jesenska rapsodija
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Mene je jako razveselila ova divna slika medenog Jelenka, nemoj se jako ljutiti na njega, baš je krasotančić...ružice su ti lijepe, i mene još uvijek uveseljavaju i u mome vrtu, uvijek se zadnje predaju, tek kada padne snijeg...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lucy, valjda im moj vrt dođe ko slastičarna nakon šumske hrane.
Blue sky, da su svi ratovi takvi, svijet bi bio sretan. Nema pucanja, nema mrtvih, samo malo galame koju druga strana shvaća kao prijateljski razgovor Moon, hvala. Magla je i tmurno vrijeme bez sunca, ali šareno lišće malo unese vedrine Sara, bregi su u svako doba lijepi na svoj način Temzi, je, cvjetovi ruža se najduže drže makar je svo lišće već opalo |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |