Bugičine slatko - slane stranice |
Odgovori | Stranica <12345 14> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iako ga neću peći moram pohvaliti recept i fotodokumetaciju, tako se to radi...sram me je napisati, ali još nikad nisam ispekla kruh...možda na forumu ima još tako mladih i neiskusnih žena poput mene koje isto još nikada nisu probale ispeći kruh pa nam molim te, napiši i pokaži najjednostavniji recept i način pečenja običnog kruha...znam ja da ima puno recepata na netu no, ovako mi je slađe
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujem ti od srca i dobrodošla! Samo ti navrati kad god stigneš... ne znam koliko ću moći biti redovita na svojim temama jer završava mi roditeljski dopust, a od utorka na posao... u Zg... cijeli dan, praktički... Tako ti je i kod mene, što se napravi i pojede se... zato i volim spremati slastice i slanice... a imam sreću što me se ne prima.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara, draga moja, ulovila si me nespremnu , no jako mi je drago da ti se sviđa recept, a i slika. Moram ti reći da već dugo nisam pekla kruh od najobičnijeg tijesta iz jednog razloga - nikad mi nije dobro ispadao. Eto, sad se moja tajna zna.
No, svakako da mogu pronaći i napisati neki recept, no na ovu temu sam zaista htjela stavljati samo ono što sam isprobala peći.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...bugica, kao što sam napisala gore, ima recepata puno na netu, pronaći mogu i ja sama...ali, htjela sam nešto tvoje, jednostavno i isprobano...no, nema veze, jedan posel manje
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, kad je tako... ujutro pečem kruh po najobičnijem receptu! I nadam se uspjehu, ali ako bude i neuspješno - slike ću rado podijeliti s vama...
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav I od mene - tema primamljiva pa cu navracati I ovdje
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ti si prava majstorica konditorica ! Pa kak nisam tu stranicu do sad vidla ??????
Sutra idem odmah raditi poderane gace ! |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija8, veseli me što te vidim ovdje i što ti se tema svidjela. Navrati, vrata su uvijek otvorena.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee, drago mi je da si mi došla i zahvaljujem ti od srca na lijepom komentaru.
Ne radim baš ništa posebno, prilagodila sam neke recepte po svom ukusu i ukusu svoje obitelji, čak i način izrade jer su mi neki kolači znali godinama grozno ispadati. To me ljutilo i bilo me sram i iz toga se izrodilo proučavanje i mijenjanje klasičnih recepata - naravno, onih koji se daju promijeniti... Na temu toga je uvijek u našoj kući smijeh - kad djeca krenu zamijesiti tijesto, npr. za pitu - čuješ kako gunđaju: a kako ćemo zamijesiti, po kojem receptu kad mama uvijek nešto promijeni i napravi po svom i uz to ne zapiše...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma.M.
Već proklijao Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, odlična tema , posebno me zanimaju ove slane delicije koje radiš. pratim.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice.... u subotu sam pekla tvoj kruh i odvojila pa napravila poderane gaće......ma super , super...sad samo radim takav kruh, svi su doma rekli da je najbolji. Hvala za recept, sve sam radila kako piše samo pola doze od 1 kg brašna.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Alma. M., zahvaljujem ti se i radujem se što ćeš i ti pratiti ovu moju malu temu.
korijenko, draga moja - izuzetno sam ponosna što nisi dvojila napraviti taj kruh i što si zadovoljna njime i poderankama. I ja kad sam ga prvi put napravila - više nikada nisam pekla od drugačijeg tijesta. Ali, ostala sam dužna R.Sari kruh od najobičnijeg, tako da sam ga i napravila u subotu, samo sinek još nije prenio slike na komp...
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morat ću se primiti posla i ispeći kruh po tvom receptu, odlično izgleda.
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, nema me neko vrijeme na forumu i vec toliko toga novog da ne stignem pratiti...odlicno izgleda bugice, svidja mi se recept za roti, ja na slican nacin pravim tortilje.
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa, draga, hvala, kruh je zaista dobar. Ako probaš napraviti, vjerujem da nećeš požaliti. |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može, može, s veseljem te čekam.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...evo me u prolazu pa ću ti usput prišapnuti da je drugi tjedan zagrebačka kavica, hahaha...
|
|
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <12345 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |