Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 94> |
Korisnik | |
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šteta za fuksije
![]() ![]() Plumbago ti dobro izgleda,bit će nešto od njega. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Catalpa , ne samo na ovim prostorima , svuda , kud god se okrenemo ,
susrecemo se s tim da se zemlja opire ! Sortiram smece , auto moras voziti , barem u nasim krajevima gdje je javni prijevoz tako mizeran , da se ako nisi mobilna , ni nemozes okrenuti ! Ah . . . . . . . Draga Vijolica , spasiti cu ih , moram ih jednostavno izvuci iz kome , zao mi je samo kad ti se onako obeca a dozivim isto kao i svaki put kad se vratim ! Obadvjema puno ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
U zadnji čas si se vratila. Vjerujem da ćeš spasiti sve svoje cvjetiće pa i fuksije.
Adeniume sada jako rijetko zalijevaj, dosta im je par kapi odstajale vode ili, još bolje, kišnice u desetak dana. Ako ih budeš držala na toplom i svijetlom mjestu, možeš tako nastaviti do proljeća, a ako odbace sve listove, mogu biti i u polumraku, onda ih uopće ne trebaš zalijevati. Onog smežuranog pusti neka se skroz osuši. Ako ne ugine, na proljeće će se sam izliječiti. A ako ugine, dobit će zamjenu.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Draga Andina , ne vjerujem svojim ocima , onaj bogcek smezurani se je pocel natrag
debljati i kao da gubi bore a iz sredine se vidi mrvica novog listica , ma ja nemogu doci k sebi od radosti ! Ima svu moju ljubav ! Ona dva druga su pravi decki , lijepi i stasiti ! Tebi draga ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Baš mi je drago! Zato volim adeniume - uvijek te nečim iznenade.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divna je ova boja ageratuma.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Andina , to je isto bio trenutak poslije izljeva i onda ovakova duga !
Lucy , stvarno je tako plavi da ljepsi ne moze biti, ako nemas saljem ti ! Ja ? ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ti si stvarno dobra, darežljiva vila. Istina je, ljepši ne može biti. Neka oni i dalje krase tvoje dvorište, a ja ću im dolaziti u posjetu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga gute duga je prelijepa, još da mi je proći ispod nje ...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno gute Fee
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Nadam se da se tvoje biljčice oporavljaju i naravno želim im potpuni oporavak.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga gute
![]() Samo da prijavim šetnjicu ![]() ča novoga..slike neba su super!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Naše me zagorsko nebo i sa oblacima zna oduševiti, ali bi se ipak rado mijenjala za Aralijinih 19 stupnjeva.Vidiš da ti biljkice pomalo dolaze k sebi. Bumo mi došle u kontrolu. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
drago mi je da se biljke počinju oporavljavati...jednostavno se moramo naviknuti na štete i gubitke kroz sezonu, nešto uvijek propadne, nešto novo se nabavi i tako iz sezone u sezonu...pusa
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Gute kakve si ruze kupila?
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Gute evo i mene konačno kod tebe!!! Drago mi je da ste se vratili i da je TM dobro. Za biljčicama nemoj mnogo žalit, jedne odu, druge dođu, tako je to u životu.Bitno je da smo mi zdravo, a cvijeća će uvijek biti. Mislim na tebe i
![]() |
|
![]() |
|
Uspjela si aparatom uloviti i zabilježiti nebo u različitim raspoloženjima. Divno je gledati dugu iznad vlastite kuće. Volim vjerovati da je duga tu s razlogom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |