Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 125> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako klima dozvoljava uvijek je lijepo imati i dašak egzotike u vrtu. Ovaj kutak jako lijepo izgleda.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
ostavljam trag, ali doći ću opet jer taj vrt je odmor prava terapija opuštanja
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja sam često ovdje samo se ne oglašavam.... tvoj vrt je pravi očaravajući botanički vrt!
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nikad cula za taj narcis ...zimski...cudo prirode...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Muhle, nije ovo đungla ![]() Iskreno mislim da je ljepše od botaničkog vrta u Zagrebu ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
super su ti uspijeli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma da,da mislin da mu ja tlo ni poziciju nisan pogodila , zato mi je i partil...
Lepi su ti beli narcisi, moji-tvoji su veliki ali su i ovo leto bez cvata....aaaa .... morda se i predomisle,ki zna, ću imet navar i sako toliko poć pošpijat
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Mari,5510 - nije proljeće u listopadu nego je vrsta narcisa koji sad cvijeta ,narcis paperwhite...ima jak slatkasti miris i ne podnosi jake zime...ove godine cvijeta ranije inače cvijeta pred Božić
korijenko - mislim da ova vrsta mora rasti kod tebe...na Daves Gardenu stoje ovi podaci USDA Zone 7a: to -17.7 °C (0 °F) ...iako ja mislim da ne može toliko izdržati možda -12...čini mi se da ga ima Camellia zimu ili dvije i nije joj se smrznu...tribala biš ga sodit na puno sunce i drenirano tlo |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imela san šarenolisni phormium kakovi su rasli Opatije na Slatine i prvu zimu mi je smrznul, u biti zgnjilel je. Tako da san od njega odustala a sada vidin da raste pul tebe...sigurno nisan pogodila mesto za posadit ga
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Andina - više je to đungla nego sklad
Lantana - ovo je phormium tenax ili novozelandski lan...kod vas mogu rasti vjerojatno sve vrste ovog phormiuma...navode da može izdržati do nekih -12 |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijepi prizori, umirujući.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Često sam ovdje, ali se ne javljam jer ne pronalazim riječi kojima bih ti izrazila svoje divljenje, a da to ne izgleda kao pretjerivanje. No, ovaj puta ti moram reći: uz sve prekrasne prizore iz tvoga vrta, ova me slika natjerala da joj se stalno vraćam i svaki puta je dugo promatram uživajući u veličanstvenoj ljepoti i skladu posađenih biljaka.
![]() Hvala ti što ovu ljepotu dijeliš s nama. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
@kaktus - ovo je vrsta mlječike,euphorbia mirsinites...treba biti oprezan s njom jer može izazvati alergije
|
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Raj za oči i vrt za (moju) dušu
![]() i uživam u svakoj slici!Čuvarkuće,trave,anemone.. Sve je savršeno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |