Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
fuksija je divna...a hibiskusa cu i ja uzgojiti do godine...ljepi vrt i nemogu da ne komentiram...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Predivna fuksija i dupli hibi!
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dugo nisam bila u vrtu pokraj Save i vidim da sam dosta toga propustila, ljepota cvijeća i kolorit boja a i svršenstvo fotkica ostavlja posjetitelje bez daha pa tako i mene.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
josipa
![]() Miska ![]() Arajlija drago mi te vidjeti ovdje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Prekrasni asteri, i ljubičasti i bijeli! Ni krizanteme ne zaostaju. Odlično si okom kamere "ulovila" leptire .
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivno...leptirice privlace cvjetovi meni je neki dan cak i u kucu usao jedan krasni...izgubio se od kamenjara a prozori bili otvoreni....
![]() ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Prelijepe fotografije draga blue i dokle god bude ovih divnih bioindikatora u našim vrtovima možemo biti sigurni da živimo u čistom okolišu.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Snaša u berbi jabuka, krasna ideja provedena u djelo. Da, šteta da nisi uspjela napraviti još koju fotografiju. Zato si me oduševila šarenim letačima u tvom vrtu. Jako volim leptire i čini se kao da ih je, kod mene barem, ove godine bilo u nešto manjem broju. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasne slike sa leptirima!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |