Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:32
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:33
stepska svjeća

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:35
sitne englezice
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:36
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:38
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:45
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:51
hibridni hibiskus 
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:53
Draga moja, kod tebe je ljetos bilo zaista prekrasno!!
Ne sumnjam da je i sada isto tako.
Imaš zaista prelijepo dvorište Heart, takvo nešto sanjam i ja, ali....... ipak su to samo pusti snovi.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 23:21
Usprkos hladnom i kišnom ljetu, tvoj je vrt bio prepun cvijeća. Čak su i rode došle uživati u njegovoj ljepoti.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 23:28
Divna je ova ruža penjačica, bogata cvatnjom, nježna bojom.
Sutra je novi dan.
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2014 u 06:38
Englezice nisu jednostavne za uzgoj, ali ove su sigurno najljepše koje sam do sada imala priliku vidjeti ! Clap

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2014 u 08:44
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Ova slika odiše jednostavnošću, smirenošću i neizmjernom ljepotom.
To je dvorište koje ima dušu, to je slika tebe, draga moja Marija!
Sretna sam da si se vratila i ovo ti pišem, ne zato da bi ti rekla "divno, krasno", nego zato što tako vidim i osjećam.Heart
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2014 u 08:10
Blue sky mislila sam da je taj crveni močvarac,Krasan je ali treba imati mjesta preko zime za njega.Mičvarac mi se čini jednostavniji a lijep je.Možda ću jednom doći do njega.Kućica u cvijeću ti je prekrasna.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2014 u 11:19
Prekrasna slika kućice obrubljene ružama!
a na prozorima predivni slapovi cvijeća!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2014 u 20:49
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

četkovac 

Puno sam na CIF-u naučila i vidjela ali na ovaj grm nailazim prvi puta ovdje kod tebe. Super je zanimljiv i lijep...
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2014 u 13:04
vratila si se stvarno u velikom stilu.neznam da li je lijepše cvijeće ili slike.moraš češće dolaziti jer smo se brinule naročito u vrijeme poplava
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2014 u 15:49
cetkovac i sam pogled predivno..smile57
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2014 u 23:40

Bez obzira na vrijeme, lijepi nastavak tvoje cvjetne priče. Mogu si misliti koje količine vode ste vi imali, kad je kod nas na bregu sve plivalo. Al su zato su rode uživale.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2014 u 00:07
Krasan, ugodan vrt smile76
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2014 u 18:52
Baš je, odiše mirom i savršenošću... blue sky, ostavljam ti pozdrav! Hug
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.