Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2014 u 23:49
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2014 u 23:57
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Kada prvi puta ulazim u nečiji vrt osjećam se kao Alica u zemlji čudesa koju je dal san, mašta ili nešto treće odvelo u predivna cvjetna prostranstva.  Cvijeće je za mene magija koja je toliko moćna da me svaki puta bez obzira koliko sam puta nešto vidjela, uvijek iznova očarava. Isto to oduševljene osjećam gledajući fotografije iz tvojega vrta.  Obične riječi su mi premalo da bih mogla opisati ljepotu koja isijava iz svakog tvog cvjetka, iz svake latice koja je svoj pogled vinula visoko u nebo. Zato ću ti samo zahvaliti što si izazvala val predivnih emocija.

("Klepetani" su predivni, gotovo da su postali domaće životinje !") Smile
dobro mi došla u moj vrt , vrt koji je na selu  ima punooo mana ali trudim se pokazati ono što mi je lijepo a ova tvoja pohvala je više nego preljepa i zato ti hvala Smile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 00:00
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Prekrasno...............
Močvarac mi je poseban i volila bih ga imati,dogovorimo se jednom.................

draga osice rado ću se dogovoriti s tobom samo da ti napomenem ovaj hibiskus nije močvarac već onaj kineski koji se mora po zimi spremitiSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 00:05
osice dali si mislila na ovaj hibiskus?
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 00:07
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

divne slike divnog cvijeća, ruža je stvarno fotogenična smile55

ma baš i je koliko god da ju slikam svagdje je ljepaLOL
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 00:12
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

moja reznica trube raste listic tako me raduje...mogu misliti koliko ste ponosne na njih kad ih odgajate i objavite...predivno

josipa dobro došla u šetnju mojim vrtom Hug ima neku svoju ljepotu i čar uzgojiti biljku od njenog početka i radovati se na kraju njenom svakom cvijetkuSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 00:15
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Iako je cijela ova godina bila kišna i puna vlage, tvoj vrt je prepun cvijeća.
Prekrasne su slike sa kišnim kapima na cvjetnim laticama.
Nadam se da ćemo vidjeti još slika, da nećemo čekati da se vrate rode!Big smilesmile79

evo dragi moj slavuju popraviti ću seWinki tebi pusasmile79
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 00:21
pupavica
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 00:25
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 01:48
Pupavica propupala, tamnim brošem povezala i ukrasila žute latice.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 07:34
Krasne slike i krasno cvijeće, uvijek je poseban gušt šetati vrtom kraj Save
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 07:52
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

moja reznica trube raste listic tako me raduje...mogu misliti koliko ste ponosne na njih kad ih odgajate i objavite...predivno

josipa dobro došla u šetnju mojim vrtom Hug ima neku svoju ljepotu i čar uzgojiti biljku od njenog početka i radovati se na kraju njenom svakom cvijetkuSmile
oduvjek sam imala kucnog cvijeca...a sad ovokako me moja daraga kolegica uputila...daje mi zivot ja uzivam svaki dan,u cvijetu,mladici koja izlazi,onome koji se siri a i u svakoj biljci koju posadim...ljek mi je posato moj vrt....deruzenje i obilazenje vrtova je opustanje...zaboravim boli...ove zadnje slike su ti ajoj....Hugvolim vas sve....

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 20:50
Ma koje su to divne slikice ! Svakom od njih moze cestitati (kad saljes postom)
i rodjendan i imendan  . . . . .  ah , i sve drugo !
                                                                                            Blumen bilder
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 21:06
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

fuksije

previše su dražesneClapClapClap
a i ostalo cvijeće, kod tebe je bilo pravo rascvjetano ljeto, bez obzira šta je falilo sunca
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:21
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Blu, ima li novih sličica  za tvoje radove u drvetu?
nešto malo ,budem stavilaSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:25
Lucy Clapdobar ti je ovaj tvoj haiku
 Nisa hvala na lijepoj pohvaliSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:27
još malo slikicaSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:28
četkovac 
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:30
hibiskus hibridni
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 21:31
Draga blu , ovo je romantika pur !

Blumen bilder
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.