Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 94> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav draga gF
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Hvala draga Lantana , kod nas puse pravi vjetar sa Sjevernog mora !
Nista bez jakne ili kaputa ! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pogled iz balkon je super. Šaljem pozdrave iz toplog juga
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Otici cu malo u luku i napraviti za tebe par slikica !
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Hvala Gute Fee
![]() |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga moja nisam bila tamo 33 godine. Zato se i veselim tvojim slikama s balkona..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
rubensica & miska & Josipa & Kaktus Draga rubensica , vjerujem da ti osjecas ceznju za ovim gradom , dolazis li kad ovamo ? Imate vi pravo , drage moje , ali ja bi svejedno radije ceprkala tamo daleko doma po zemljici ! No , kako izgleda , morati cu jos dosta pricekati ! Vama ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
blago tebi imas lijep pogled...a ja na bratovu ceradu...ali nece jos dugo...ppuna je hibiskusa i ukrasnih trava dogodie i ja cu imati pogled na moje cvijece....poz iz nu
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Lijep ti je pogled s balkona.. Znas da cu ja posebno uzivati u svakoj " balkonskoj" slici koju stavis..
|
|
|
|
![]() |
|
lucy draga , i jesu malene i drvene . Ti ljudi koji ih imaju , smiju samo tu i tamo , ponekad i vikendom
u njima prenociti ali im je zabranjeno u njima za stalno stanovati ! Uredjene moraju biti , jer ako nisu , onda ih se opomene pa ako ne slusaju onda im grad otkaze plac . Tada bi morali staviti kucicu na ledja i cakum pakum , u koliko nije unajmljena . ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijep pogled s balkona. Kućice izgledaju tako malene, ali vidi se da je okoliš uređen.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga desert rose , hvala ti na posjeti !
Nekoliko ih stanuje u nasoj zgradi a dolje imaju vrtice i malo voca , malo cvijeca a najprije im je najvaznije da su im djeca u prirodi a ne zatvorena u stanu . Oni isto imaju pravila kojih se moraju pridrzavati , na pr. nikada nesmiju nedjeljom kositi travu , a smece i odpadci se pale u odredjene dane na odredjene mjesece inace se placa velika kazna . Velim , njemacka disciplina ! ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Lijepo je "tamo gore", zeleno i pitomo... a susjedi u kućicama ispod tebe imaju zgodne okućnice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Belica , vidjela sam te na slikici i sretna sam da tako lijepo izgledas ,
to govori da si to ti , nasa prava , odlucna , dobra Belica . ![]() PS kad se vratim vidimo se na kavici |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
draga Gute, dugo me nije bilo, puno sam propustila, od divnih slika cvijeća, do gušterčića , recepata, šala, zato je uvijek lijepo navratiti k tebi po dozu te tvoje tople energije jer se iz tvojeg vrta izlazi s osmjehom na licu.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Temzi i lucy
to vam slobodno mogu reci , to je pogled sa 7. kata ! Inace tu je do jucer bilo prekrasno vrijeme . Pokvarilo se tek navecer kad je padala kisa . Nebi vjerovale , u toj zgradi je takova tisina kao da nitko ne zivi u njoj . Halt , cuvena njemacka disciplina ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |