Zagorje zeleno .... |
Odgovori
|
Stranica <1 8384858687 94> |
| Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica
Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Listopad 2014 u 10:04 |
|
blago tebi imas lijep pogled...a ja na bratovu ceradu...ali nece jos dugo...ppuna je hibiskusa i ukrasnih trava dogodie i ja cu imati pogled na moje cvijece....poz iz nu
|
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska
Cvjetni guru
Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Listopad 2014 u 18:18 |
![]() |
|
@kaktus
Trajnica
Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Listopad 2014 u 22:27 |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Listopad 2014 u 21:50 |
|
rubensica & miska & Josipa & Kaktus Draga rubensica , vjerujem da ti osjecas ceznju za ovim gradom , dolazis li kad ovamo ? Imate vi pravo , drage moje , ali ja bi svejedno radije ceprkala tamo daleko doma po zemljici ! No , kako izgleda , morati cu jos dosta pricekati ! Vama
|
|
![]() |
|
rubensica
Pustio korijenje
Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Listopad 2014 u 22:39 |
|
Draga moja nisam bila tamo 33 godine. Zato se i veselim tvojim slikama s balkona..
|
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Listopad 2014 u 23:47 |
![]() |
|
rubensica
Pustio korijenje
Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 07:50 |
|
Hvala Gute Fee
|
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 21:58 |
|
Otici cu malo u luku i napraviti za tebe par slikica !
|
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 22:08 |
|
Pogled iz balkon je super. Šaljem pozdrave iz toplog juga
![]() |
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Listopad 2014 u 21:49 |
|
Hvala draga Lantana , kod nas puse pravi vjetar sa Sjevernog mora !
Nista bez jakne ili kaputa !
|
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Listopad 2014 u 21:22 |
|
pozdrav draga gF
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Listopad 2014 u 21:25 |
|
I ja tebe pozdravljam , draga Moon !
![]() |
|
![]() |
|
lucy
Trajnica
ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Listopad 2014 u 23:58 |
|
Lijepi pozdrav i toplo se obuci.
|
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Carol
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 22:45 |
|
Nije Zagorje, ali i gore je na svoj način lijepo. Lijepi pogled imaš draga moja. Sviđa mi se ta njemačka disciplina i red, zato i krase okolicu zgodne kućice i vrtovi. Jel vam i gore toplo? Tu nam jesen bude nadoknadila ono kaj nam je bilo uskraćeno po ljetu. Šaljem vam pino pusa. |
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 22:59 |
|
Draga Lucy i draga Carol !
Nije Zagorje , ali kad ste negdje 48 godina onda i to smatrate na neki nacin svojim domom . Carol , puno puta si sama primijetila i u razgovoru i u postupcima da smo mi "drilani" , to nije nista drugo nego preuzeta njemacka , a pogotovo ovdje na sjeveru , pruska disciplina . Zna se na primjer da je "Mittagspause" od 13 do 15 sati , da u to doba nesmije raditi niti usisavac niti vesmasina (centrifuga) jer se to u kuci cuje , a ako netko slavi , onda je duzan svoje goste opomenuti da ne galame i muziku staviti na "Zimmerlautstaerke" i to u 22 sata ! Pardona nema ! Ako se netko ne zeli toga drzati a susjedima to ne pase , dobije posjetu policije . Vama ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8
Mladi grm
Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Listopad 2014 u 23:02 |
|
Bas sam uzivala u setnjici I tvom pogledu
Lijep pozdrav iz suncane Hercegovine
|
|
![]() |
|
anabistrica
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Listopad 2014 u 23:42 |
|
Pa to je vrsta korabe. Velika je ko repa, a ima žuto meso. Mani je fina sirova, a kuhana samo "na suho" s krumpirom. Teta kod koje sam nekad ljetovala, kuhala je varivo od nje, ali to mi nije fino. Znaš kaj mi je palo na pamet kad sam vidla kućice i vrtove ispred tvoje zgrade? Trebala bi imati dalekozor da bolje vidiš kaj ima zasađeno po vrtovima. Može se prošetati tamo? |
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi
Odrastao grm
Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Listopad 2014 u 07:17 |
|
Draga Gute, volim listati tvoje stranice i čitati o nama nedostižnom životu na sjeveru. Njemački "dril" je meni uzor ali ne zato da bi "država" tlačila građane, nego zato da ne tlačimo jedni druge. Okružena sam s ljudima koji su svoje mirovine zaradili u Njemačkoj, vrlo su se teško prilagodili životu ovdje, a neki su čak i odustali i vratili se nazad. Jednostavno su se pogubili u našoj "ležernosti", nedisciplini, nepoštivanju jednih prema drugima. Samo ću navesti jednu anegdotu iz života moga strica na sjeveru. Na parkiralištu mu je netko otkinuo retrovizor na automobilu, ali je i uredno ostavio papir na vjetrobranskom staklu sa isprikom i brojem telefona za nadoknadu štete. Koliko bi ljudi to kod nas učinilo ?
![]() |
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Anastazija_
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Listopad 2014 u 19:16 |
|
Možda ne bi puno, ali događaju se takve stvari i kod nas. |
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bugicaza5
Cvjetni guru
Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Listopad 2014 u 19:41 |
|
Evo i mene malo kod tebe. Lijep pogled s balkona i malog i velikog... kućice u podnožju posložene uredno, zajedno s okućnicama. Bilo bi lijepo vidjeti ih izbliza - da vidimo što se tam sadi. Kažeš, jakne i kaputi su zavladali, a ovdje kod mene pravo proljetno vrijeme, sunčano i vrlo toplo, za kratke rukave.
Navratit ću opet, a sad ti ostavljam veliki pozdrav!
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 8384858687 94> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |