Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 176177178179180 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2014 u 13:44
Drage moje Hugsmile79
jedna " prozorska kombinacija"

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2014 u 14:52
Jedna, ali vrijedna!
Sutra je novi dan.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2014 u 20:25
bas je slatka...i ja volim kombinacije...nemam mi nista gore nego kad vidim ogromno dvoriste a jedna ili dvije vrste cvijeca....Clap
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2014 u 21:12
Nonica , ma sve ti je prekrasno ali zelena intenzivna boja Adama odusevila me je ,
moj je ostao zut , vjerojano od zalosti da sam ga morala ostaviti ! To ti je tak kad
ti je sudbina odredila zivjeti "tu i tam" !
                                                                              Smileys2 bilder
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 12:11
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Jedna, ali vrijedna!

Nije jedna imam ih četiri Winksmile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 12:12
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

bas je slatka...i ja volim kombinacije...nemam mi nista gore nego kad vidim ogromno dvoriste a jedna ili dvije vrste cvijeca....Clap

HugBit će šarenila i kod tebe Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 12:16
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Nonica , ma sve ti je prekrasno ali zelena intenzivna boja Adama odusevila me je ,
moj je ostao zut , vjerojano od zalosti da sam ga morala ostaviti ! To ti je tak kad
ti je sudbina odredila zivjeti "tu i tam" !
                                                                              Smileys2 bilder

Hugpotpuno te razumijem kako ti je živjeti tu i tam , doduše ja sam bila bliže ali sam 35 godina živjela u gradu u stanu a svaki slobodni trenutak provodila na selu , što se tiće adama bojim se da bi se bure do proljeća moglo raspasti koliko ima mladih ima čak i sjeme, puno te pozdravljam "tam" smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 12:17
Ovog krumpirka sam posadila proljetos u zemlju ali nisam zadovoljna previše se izdužuju grane pa ga često režem a onda naravno odgodim cvjetanje

ovaj klematis ponovno cvjeta i lijepo izgleda na ogradi uz crveno lišće lozice

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2014 u 23:09
interesantan ovaj krumpirko...ja ocekujem neke gomolje kad ono prekrasni cvjetici...hvala unaprijed milena...smile57
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 00:20
Hvala ti za lijepe pozdrave ! Kako god ti nisi zadovoljna ali meni je ovaj tvoj krumpirko ,
draga Nonica , prekrasan !
                                                                    Blumen mini bilder
Na vrh
božur3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 186
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje božur3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 07:05
Predivo izgleda nona
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 13:36
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

interesantan ovaj krumpirko...ja ocekujem neke gomolje kad ono prekrasni cvjetici...hvala unaprijed milena...smile57

ma ima kod mene i gomolja kao kod prave povrtlarke, poslala sam ti ovakvog jednog sa korjenomWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 13:37
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Hvala ti za lijepe pozdrave ! Kako god ti nisi zadovoljna ali meni je ovaj tvoj krumpirko ,
draga Nonica , prekrasan !
                                                                    Blumen mini bilder

Hugdraga gute morat ću i tebi poslati jednog na proljeće
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2014 u 13:38
Originalno poslano od člana božur3 božur3 napisao:

Predivo izgleda nona

Hugsmile78
evo par mojih sukulenata( izvinjavam se što su mi slike ogromne , pokvario mi se fotić pa slikam na novi tablet i neznam ih smanjit smile42)

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 09:49
Od kada sam ju kupila na sajmu stalno me raduje pa ponekim cvjetom, alstroemeria

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2014 u 10:06
a vidi onoga gore kaktusica kako se sprema dati ti dar i procvjetati....on bas ima predivan cvijet....Clap
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2014 u 22:39
Prvo sam se divila prozorskoj kombinaciji a kasnije sam dugooooo gledala sukulente, prekrasni su
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 13:42
JosipaNu Hugjoš se nije otvorio
@kaktus Hug
evo malo lijepe jeseni u mom vrtu

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 22:33
Jest da su velike slike, ali su prekrasne Clap, a i sukulenti su super Clap
život je more
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2014 u 22:47
tvoje velike ja ja nemogu okreniti...strasno....ma slike su ti predivne,,,,samo nastavi tako..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 176177178179180 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.