Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 137> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takoje Bozurice...samo da se sije.....predivni su,...e pa ja casto ide m za os....mogla bi se kava dogovoriti...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je Mari kod tebe, pitomo i umirujuće
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mari , budes sipak susila za caj ?
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Ja bih kuhala pekmez od šipka ali mislim da je bolji kad ga mraz udari, izgleda da ću još malo pričekati
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bijeli pakujac mi je nestao iz vrta, nema ni listića od njega ![]() Gute Fee, Enrikova nona volim čaj od šipka, pijem ga skoro svaki dan.. Trava je u dvorištu lijepa, zelena. Pa zašto i ne bi bila, pa ako je mjesec listopad, nije travožut Sad su mi najljepši visoki asteri, najzadnji je procvao plavi. Oleandri su imali pupove, al su popadali, izgleda da im je vrijeme za zimovanje. Cosmos cvate u staroj rajngli ( mali kaktus ) tako sam ih samo uspjela očuvati, sve vani posijano je nestalo.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sad još da može izliječit ovu moju groznu prehladu ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Uvijek volim doći do tebe, prošetati ležerno i odmoriti se kraj tvojih cvjetića - tako nježnih i krasnih.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
svakakvih lijepih događaja u tvom vrtu ,tako i treba posnje posla profeštati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
ima tvoja kci pravo...kao da su od svile....prekrasno....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Puno toga lijepoga ima u tvom vrtu, ne samo cvijeće. Jesi slikala krizanteme kad su procvale?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To su ti one moje žute, kasne..ove godine sam popikala reznice (vrhove s pupovima) mjesec dana prije SvihSvetih, i u posudi su procvale isto kad i one na grmovima ![]() Budem slikala za tebe, svaki put kad dođem u vrt naberem si za vazu, nadam se da ih još ima ![]() |
|
![]() |
|
ovo bi i ja mogla dogodine probati...sad sam jos sitnih biljaka.....prekrasno....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Jesen je posebna kod svakoga ove godine, pa tako i kod tebe, ruže i krizamteme cvjetaju zajedno, prvi mraz još uvijek nije pao, sve se zeleni i biljke jednostavno ne odustaju. Zelene se i veselo cvjetaju kao da nije studeni.
Šipak sam i ja brala ali isto za čaj, odličan je ali uz to i zdrav, uf sa pekemezom ima jakooooo puno posla, da nije ukusan je ali ima da padneš s nogu dok ga napraviš. Ostavljam ti veliki ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |