moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 89> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo, uvijek uživam u tvom dvorištu!!!
![]() I čestitam ti na ovolikom broju postova!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ni gromovi , niti oluje ne mogu nauditi nečemu što je od srca poklonjeno...... Naprosto uživam kad vidim ove moje bebice kako se ponosno šepure po cijeloj državi. Shasha a što je s ostalima, bijela? žuta? |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
He, he, he!!! Kako si ovo zgodno napisala, ali varaš se! Otvori jednu od ovih donjih čahura gdje je otcvalo, unutra dok je zeleno se nalazi sjeme koje kad sazori izleti iz čahure. Pronašla sam da osobe stavljaju (privežu) najlonsku čarapu ili nešto slično oko toga, pa kad izleti u to onda ga imaju. Ja nisam probala! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
E baš ću sutra virnuti,Andrea,možda ulovim koju sjemenku.
Teić ostale su manje i još ništa od cvijeta.Na ovoj slici se vidi jedna malecka malo dalje.No nema veze,ja sam strpljiva,budu one nagradile moju strpljivost
![]() E da,kad smo kod trublja,veli mi kolegica da ona njih ne sprema u kuću preko zime. Malo ih skrati i samo umota u nešto(e to ne znam šta je no ona u baumaxu kupila nešto za zaštitu od zime) i nijedne zime joj se nisu smrznule.Sad si ja sve mislim da grane koje ću porezati najesen isto stavim u vodu do proljeća a barem jednu ostavim vani za eksperiment.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Pa čuj valja probati, ali mislim da bi ih stvarno vani trebalo dobro zaštititi, jer moram priznati da su po tom pitanju dosta osjetljive, barem su se tako kod mene pokazle. No, uz dobro utopljenje možda bi preživjele, a ako ne uvijek ima puuuuuuno reznica.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Turski karanfil je nekako čudno počeo sad cvasti
![]() ![]() divizma koja je čekala selidbu u Međimurje
![]() ovome nikako da ime zapamtim.No nema veze,konačno sam si ga kupila
![]() i neke malecke travice sam našla
![]() kad nigdje nema,na placu uvijek ima.Bijeli pakujac
![]() jedna ruža,da zamiriše malo
![]() i susjedina tritoma.Nisam mogla odoljeti da je ne uslikam.Ona uvijek kasnije procvate a na gotovo istom mjestu je ko i moje
![]() |
|
![]() |
|
i moje nove teglice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sve ti je lijepo ali tegle su super, gdje si ih kupovala?
Jako su neobične...
|
|
![]() |
|
U euroshopu,ima ih raznih boja.Nekih 9kn .su.
![]() |
|
![]() |
|
Ne mogu vjerovati da su tako jeftine!!!
Super izgledaju samo što ja ne znam da takav dućan postoji u Zagrebu...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Teglice su i meni zapele za oko, treba misliti i na cvijeće u kući - brzo će jesen.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša vidiš da Shasha misli na sve!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao i uvek - divno!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svaka ti čast,shasha,vidim da i ti imaš vrtnu bajku,ma šta vrtnu bajku to je vrtni raj na zemlji!
![]() uživam u tvojim slikama!!!!!! |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
shasha, hvala na sjemenkama!
|
|
![]() |
|
Nema na čemu manči,samo nek ti niknu i lijepo rastu
![]() |
|
![]() |
|
ammmikulic ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 58 |
shasha dobila sam sjemenje!!!!!!!!
vratila se ja sa vikenda iz rijeke i stoji koverta na mom radnom stolu. uzela ju ja gledam nemam nikog da mi odande pise nista mi nije poznato,nije mi jasno reko kad otvorim bit ce mi sto posto. krenem dolje da uzmem nozis da otvorim kovertu i na putu prema kuhinji se sjetim da sam te zamolila da mi posaljes.joj kako sam vristila od srece! sad jedva cekam da odem da ga posadim!hvala ti puno nadam se da cu ja imati nekakvu biljcicu da ti uzvratim! saljem ti puno puno pusica u znak zahvale ![]() |
|
Ana Marija
|
|
![]() |
|
ammmikulic ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 58 |
i da dodam svaka cast vrt ti je rajski!!!!!
|
|
Ana Marija
|
|
![]() |
|
Danas sam konačno malo skakutala dvorištem s aparatom pa bum navečer obnovila slike.
Ammm..,ja sam još uvijek samo veliki zaljubljenik u cvijeće i najviše me obraduje kad vidim neku"svoju" biljkicu da cvate u tuđem vrtu.Tako da se ne trebaš opterećivati time,šta zauzvrat,neka samo nikne i lijepo cvate i svi sretni
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ah, krasna ti je ona divizma
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |