Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 40>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2008 u 21:12
drustvo svaka cast ,vidim da ste se lepo provodili
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2008 u 21:50
Sad stiže moje viđenje posjete Triše i Franjice. Kako je počelo tako je i završilo. MM je otišao ranu ujutro za Rijeku i vratiti će se oko podne. Dogovor je bio da ja odem u Labin po Franjicu a Trša će, kako se pristoji, doći ravno ovdje. Zovem ja MM da ga pitam kad će doći. "Ne znam!smile207 Pusti me na miru! Doć ću kad dođem!" . Naravno, Triša je išla po Franjicu! Naravno, 10 min prije nego je Franjici stigao autobus moje zlato se pojavilo ozareno kao sunašce. Dan prije je kupio novi mobitel, touch pad ili slično. Inače mrzi nove mobitele jer se ne zna prilagoditi, a ovaj je, za njega, svemirska tehnologija.
Uglavnom, kad sam zvala on je upravo bio u T-mobileu i oni su mu instalirali Windowse! i postavke za e-mail. Jer to samo oni mogu. Da to proslavi, izvukao je zahodsku školjku nasred dvorišta jer je pukla neka vida za dasku pa je to baš tamo mijenjao. Meni su očnjaci već malo virili iz usta.smile101 . 15 min poslije njega stigne moja kćer sa svojim dragim i    printerom. Napravi mi kaos po kući, jer to je najvažnija stvar na svijetu. Uto zove Triša i objavi gdje je. Naravno prošla je kuću jer se ulaz baš ne vidi i ja izletim na cestu da skrene gdje treba. Školjka je još bila nasred puta, ali je moje zlato nešto skužilo pa ju je gurnuo u stranu.

Svi su bili tako oduševljeni da imam baš ja goste, da su stalno upadali u riječ i petljali se u razgovor. A dječaci? Tihi, mirni, neprimjetnismile141. Nevjerovatno kako dobra djeca. Da neutraliziram moje anđele, povedem cure u obilazak. To su te slike. Sreća nema tona pa se ne čuje moja kaotična obitelj, sa mobitelom, printerom i planovima za kuću. Školjka je srećom bila montirana. Taman se vratimo da još malo popričamo, evo ga ujakMM. Došao vidjeti kako mu sestrasmile191smile208smile192. Mjesec dana sam bila sa polupokretnom dementnom staricom sama kao pas. Nitko ni zvao nije da vidi jel smo žive, a baš tada se našao nacrtati. Naravno Triša i Franjica su odmah skočile i otišle, kao da ne smetaju. A onom panju nije palo na pamet da on smeta. I tako sam ostala malo uskraćena, sve u svemu. Jedva sam ih dovabila a onda mi se outsideri upetljaju.smile220

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2008 u 22:07
Ajme Vera zaboravila sam potpuno da nas je ustvari dočeka  zahodska školjka
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2008 u 11:01
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Sad stiže moje viđenje posjete Triše i Franjice........ Jedva sam ih dovabila a onda mi se outsideri upetljaju.smile220

.....ma daj  ne tuzna biti, tako mora biti, kaoticno, zivotno i veselo.........

selavi - tako je brze, drugojacije bi bilo finto, a mi ne volimo plasticno

cvijece, zatoTongue
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2008 u 13:28
Vera, dušice moja, ma nij nas ujak otjerao već potreba, nakon onog perfektnog pršuta i sira, znaš i sama da smo se nalijevale a nismo znale je si li na brzinu školjku gurnula u ormar ili ju je TM montirao, pa smo za svaki slučaj krenule put šumica jer, kako kaže moj netjak, veći cvjetnjak nije vidio, pa nije imalo smisla "zalijevati i odtakati se" po njemu!smile96
Ne brini, družit ćemo se mi ponovno ČR!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2008 u 22:07
smile219Franjice lijepo sam rekla da je MM radoholičar. Znači da je školjku montirao i obavio kolaudaciju.  Naime, to znači da ne bi došlo do ekološke katastrofe da ste još malo ostale.
Na vrh
nauticat View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nauticat Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 13:07

Oh kako to zvuči poznato. Tamo popljuvah moje muške, ali mojoj anđelici će ubrzo biti lakše uzeti mačetu za probit se na cestu nego malo se pobrinuti za ono. Tamo padne puno više kiše nego u Rijeci pa nije venuće problem nego pretjerani rast. A da su orhideje. 2-3 rue, malo šimšira 2 japanske dunje, hemerokalis i tritom ili po novom kniphofia ili tako nekako. Sve je visoko izraslo nepodrezano , visoko iznad zida. Voljela bih da im dođu lopovi koji misle da je kuća napuštenaNuke

da se i "anđelica" javi.....
1. zamislite da vam netko u dvorište manje od dnevnog boravka posadi sve ovo što je nabrojala plus palma i magnolija i još bih nabrojala samo da po nazivu znam razlikovati šta je napisala a šta zaboravila
2. svake subote se kosi i podrezuje (pored 250m2 unutrašnjosti koja se čisti i pere svake subote)
3. bilo bi nam puno lakše i urednije da niste na 2m2 dvorišta posadili 200m2 cvijeća, grmova, stabala, palmi i ostalog i to po mogućnosti čim više onog koje se samo širi i razmnožava nego da ste malo razmislili prije prekrcavanja
4. molim ne pljuvati kad preko ljeta ni ne vidiš kako kuća i dvorište izgledaju
5. molim ne usmjeravati djecu na forum ako se ne bojite odmazde
6. ćeš saznati kad dođem u kršan gdje je sve uredno, pokošeno, podrezano, počišćeno, epruvetirano, pospremljeno.......................................................................................smile51smile108smile122smile155
Na vrh
nauticat View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nauticat Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 13:26

15 min poslije njega stigne moja kćer sa svojim dragim i    printerom. Napravi mi kaos po kući, jer to je najvažnija stvar na svijetu.

Svi su bili tako oduševljeni da imam baš ja goste, da su stalno upadali u riječ i petljali se u razgovor. A dječaci? Tihi, mirni, neprimjetnismile141. Nevjerovatno kako dobra djeca. Da neutraliziram moje anđele, povedem cure u obilazak. To su te slike. Sreća nema tona pa se ne čuje moja kaotična obitelj, sa mobitelom, printerom i planovima za kuću.

heheheheheh nego, daj me podsjeti zašto si mi ti ono jedini neplaćeni prijatelj???
doći ću ja opet u kršan....
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 13:33
Tongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 16:28
gde si vera?vidim promenila si avatar !
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 16:29
Dođi, dođi, ali sladoleda neće biti a TI ćeš kositi.smile191
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 16:31
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

gde si vera?vidim promenila si avatar !

Jesam, htjela sam nešto drugo, ali mi nije išlo. pa sam stavila ovo. Jedno vrijeme smo nas nekoliko imal Garfielda, a onda smo svi promijenili.Wink
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 17:46
Izgleda da jedino s kaktusima i mam uspjeha. Ovaj se javio opet, i još će

Ovo su braća onih koje sam dilala. Vjerojatno će i oni druge godine u potragu za novim gazdama, ne mogu se obraniti od potomstva.

Ove ćete još gledati. Onaj straga je mama (ili tata) onih što sam dilala. Tijelo mu je skroz odrvenilo i pocrnilo, pa sam odrezala vrh i zabola u zemlju. Nisam cca 2 tjedna zalijevala i evo.

Triša, Franjica, samo da vam pokažem da ih je MM zavezao.

Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 21:11

Joj, kaktusi su supika...
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2008 u 11:09
Hvala Tiljo. Ovaj se odlučio opet razveseliti frendicu. Pa ga opet stavljam. Ah, da Tiljo, ako si zainteresiran pošaljem ti kojeg najesen. Mislim da su dovoljno očvrsli dsa prezime vani.

Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2008 u 17:58

Imao sam davno jednog takvog, a onda je propao, a netko mi je sa foruma već poslao jednog takvog, tako da ti se zahvaljujem, nije potrebno.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2008 u 22:39

Vera avatar je predivank, a bliži ti se i 500 postova, pa ćeš u vidljive, valjda si zato promjenila izgled.

Kaktusi su mrak, ali ne znam tko je novo sjeme "nauticat" - očito sam nešto propustila dok sam tri dana uživala u Skradniku.

RIJEKA

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2008 u 23:06
A što ne možeš pogoditi tkoje novo sjeme? A zašto misliš da sam promijenila avatar? Ženska se registrirala i sad majčici pije krv. Moja anđelica.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2008 u 13:57
kaktusi su !
i avatar mi se dopada,i ja sam mislila pa sam odustala zbog mojih patki.Jos jedan clan je imao taj avatar al nisam primetila da je aktivan,ili je promenio na moju srecu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2008 u 21:41
Vera, mogla sam i pretpostaviti, da je to ona, po avataru  i nazivu, no baš mi je drago, nek se povremeno javi i neka stavi slike od Cezara.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.