Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Catalpa - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Catalpa - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 70>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 21:32
djeluju al vidi se da je vrt krasno uredjen...sa smislom...sad ja kradem teme....meni je predivan....kod mene je sve jako drugačije složeno puno moram misliti....Wacko
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 21:53
Draga josipa djeluju ove godine puno i previše,drugi hostinjak ne želim slikati jer listovi hosta izgledaju kao sito.Zemlja se guši od ove kiše koja stalno pada.
Svi vrtovi su lijepi svaki na svoj poseban i drugačiji način pa tako i tvoj,misliti moram i ja,uživam u tome a posebno u planiranju, koliko je to u mojoj moći. Lp smile79
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 22:03
nije do nas..nego kako nam bude...sve ima svoje vrijeme...očito smo u vremenu tugovanja svi al ima vrijeme i radosti...doči će...samo strpljenja,,,onaj naš što nas čuva vidi sve i neće dozvoliti tugu i jad...naći će nam svima neko rješenje...meni u forumu i cvijeću a tebi u nečemu drugom...sretno mikice...vidimo se jošsmile99
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2014 u 21:39
Josipa ne tugujem samo kažem koliko je ova godina loša za biljke a znam i da će se oporaviti....uživam u cvijeću i u vrtu...nisam bas razumjela tvoju poruku. Lp
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 08:48
ne tuga kao tuga nego tuga zbog lose godine...nama ovdje naprimjer pase sva ova silna kisa al kad vidim vas koji ste u djelovim gdje vas rastura to je stvarno strasno...na takvo tugovanje mislim....uvjek se nadam boljem i da iza loseg mora doci dobro...tako i ti vidim...dogodine ce biti bolje i ljepse...nekad sam mislila da mi se svijet srusio a drugi dan se izrodilo rjesenje poblema...tako trebamo gledati...i nadati se...ja sam sretna u svojoj kucici ,cvijecu,uredjivanju,spremanju,sve mi to daje snage za dalje,,,kad vidim napredak ispuni me....jedan obicni mali cvjetak mi je dao suzu u oci neki dan...suzu radosnisnicu...predivan osjecaj...smile64
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 15:14
Drago mi je da razmišljaš pozitivno...da sreća je u malim stvarima u jednom pogledu...osmjehu..cvijeticu. lp
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 23:54
Tvoja zuta lantana mi je predivna !

Pravo     Sonne bilder  kod ove shashave        Regen bilder   !
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 21:00
Jako si me razveselila posjetom lantana je još mala draga gute a tvoje sličice mi uvijek uljepsaju dan.Lp
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2014 u 22:40
Mislim da i ti i ja dijelimo istu ljubav : lantane ! I moja zuta je njezna i malena ,
ali ja ju obozavam ! Strepila sam nad njom da mi ne ugine i jedva jedvice sam
ju spasila kad sam se vratila !
                                                             Kuscheln und kussen bilder
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2014 u 21:01
Ja sam ju tek ove godine kupila i brinut ću kako će prezimit dok me nebude doma oprosti javljam se vrlo kratko sa moba i imam jako malo vremena dok radim. Lp
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 09:39
A ja sam se sad zaljubila u tvoju predivnu lantanu. smile89 Sram me, da nisam prije uvidjela ljepotu toga cvijeta. Nekako si je tako lijepo poslikala, tako topla i nježna slikica da ne mogu skinuti pogled s nje. Heart
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2014 u 21:06
Draga bugice hvala na pohvali za slikicu lantane...želim i bijelu baš su nježne kako kažeš dugo sam ju tražila i nadam se da bijelu neću toliko..Lp
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 20:03
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 20:13
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 20:17
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 20:20
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 20:23
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 20:26
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 20:29
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 20:34
Pozdrav svima, ovo su moji noćni pokušaji slikanja...EmbarrassedEmbarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.