Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 40> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad stiže moje viđenje posjete Triše i Franjice. Kako je počelo tako je i završilo. MM je otišao ranu ujutro za Rijeku i vratiti će se oko podne. Dogovor je bio da ja odem u Labin po Franjicu a Trša će, kako se pristoji, doći ravno ovdje. Zovem ja MM da ga pitam kad će doći. "Ne znam!
![]() Uglavnom, kad sam zvala on je upravo bio u T-mobileu i oni su mu instalirali Windowse! i postavke za e-mail. Jer to samo oni mogu. Da to proslavi, izvukao je zahodsku školjku nasred dvorišta jer je pukla neka vida za dasku pa je to baš tamo mijenjao. Meni su očnjaci već malo virili iz usta. ![]() Svi su bili tako oduševljeni da imam baš ja goste, da su stalno upadali u riječ i petljali se u razgovor. A dječaci? Tihi, mirni, neprimjetni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
drustvo svaka cast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ajme, super
![]() baš mi je drago da ste se družile |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hej djevojke, baš ste cool!
Vidi se da je bila dobra zaje.... zafrkancija tamo!
Vrhunsko društvo, prekrasan vrt, pršut, sir....što ti više treba! Tako se živi! Bravo za vas!
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() Poklonček je više nego originalan, ali ne sumnjam da Božikovine to već znaju! ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Baš vam je bilo lijepo!!
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moram se malo ugurati u Verinu temu, jer ona to jednostavno zaslužuje.
Franjica krenula iz Pule, a ja iz Rijeke otprilike u isto vrijeme. Prva stanica Labin, gdje već nervozno čekajući cupka Franjica u lepršavoj haljinici i njen preslatki nećak. Nije bilo vremena za slikanje, pa smo odmah krenuli nazad prema Kršanu. Upute za pronalazak ovog prekrasnog posjeda skoro da i nisu bile potrebne, jer se na cesti preprečila Vera 4 glumeći ležećeg-pradon stojećeg policajca.
Ulazimo u dvorište njihovom privatnom dosta dugom cestom. Odmah snimimo Verine kaktuse, a bogme i sve ostalo.
Najprije srdačna dobrodošlica od svih ukućana, no nas zanima jedino Vera, pa se prepuštamo brbljanju.
Zajednička fotka bila je neizbježna, pa smo Veru strpali u "vidljive" ionako joj fali još malo poruka.
![]() Sjedimo na terasi i divimo se predivnom imanju
![]() Osmjeh ne silazi s Verinog lica dok nam pokazuje pošiljku od Božikovine, koja zamislite ne sadrži ni cvijeće ni sjemeke nego čepići za uši.
![]() Pali smo od smjeha i odlučili da se više neće raspravljati o muško-ženskom hrkanju, jer Božikovine odmah kreće u akciju s rješenjem problema.
Krenuli smo u obilazak imanja, voćnjaka, maslinika i naravno cvijeća.
Ovu barku sa cvijećem-uglavnom kaktusima ste već vidjeli, ali Franjicu u čudu oko nje niste.
![]() Naravno da smo tu provele najviše vremene, osim dok smo jele pršut i sir, čudeći se predivnim Verinim kaktusima.
![]() ![]() Ovaj mi se kaktus jako dopao
![]() A kruškice pak izgledaju primamljivo
![]() Verinog cvijeća ima još jako puno, pa će slikica biti još.
No kako vrijeme brzo prolazi kad se čovjek zabavlja, tako je i našem druženju brzo došao kraj. Pozdravile smo se s Verom i njenim biljkama, naravno i s obitelji , užicavši poneki listić, grančicu raznih kaktusa, pa smo otišle prezadovoljne.
Naravno da nismo pazile na vrijeme, pa sam se na obostrano zadovoljstvo još malo družila sa Franjicom i odvezla je u njeno ljetno obitavalište -Peroj.
Bilo je već 10 navečer kad smo se moj unuk i ja Istarskim ipsilonom uputili natrag u Rijeku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni se svidja taj vrtni hibi,propustila sam ove godine da ga nabavim,al zato iduce
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Manči, da je jednostavan, je. Čak ga ni ne podrezuješ, osim ako nije otišao u krivo.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Hvala, Tiljo i Vera....jest... to je to....već odavno razmišljam nabaviti ga, jer se su to časne u samostanu jednostavno održavale, a super za vidjeti...
|
|
![]() |
|
Ma, perche no?
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......njam njam njam, vengo anch'io....... balanzane alla parmigiana |
|
![]() |
|
A što nisi trebala i prije doći. ![]() |
|
![]() |
|
Ustvari jako sliče pa naziv sljezolika odgovara.
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Manči, koliko sam ja upućen... Za sve te hibiskuse je drugi naziv sljezolika.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vera, pomidori su super, a kad budu balancane, evo mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Puno me pitaš. Znam da ih ima i sa bijelim cvjetovima. Ustvari ovo je moja svekrva pred nešto godina dobila od susjede. Onda je mm to zabio, po meni, na krivo mjesto u sijenku. Ipak je lijepo narastao cca 2,5 m.
|
|
![]() |
|
Zanima me taj vrtni hibiskus. Da li se on još naziva sljezolika?? Časne su u ispred kuće imale takva stabalca ali s bijelim cvijetom??!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |