Breskva |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | ||
winnetou
Nedavno posijan Pridružen: 22 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Postoji, okulacijom ili čip okulacijom, još bolje. A moglo bi se pokušati i zarezivanjem iznad spavajućeg pupa pa bi se taj pup mogao probuditi da potjera mladicu. Trebalo bi uspjeti
Mjesto gdje pukla grana, obradi škarama ili pilom i premaži voćarskim voskom da lakše zacijeli i da ju ne napadaju bolesti kroz tu ranu.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Marin&Lele
Nedavno posijan Pridružen: 13 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Silve, kako je ragirala breskva? I molim te receptić za taj pripravak od maslačka
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
ivančica flower
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav svima!
Imam 2 mlade breskve. Zanima me u koje doba godine obaviti prskanje protiv kovrčavosti lista i kojim sredstvom. Nalazim se u Dalmaciji. |
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kupili smo danas mini breskvu
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
dugi68
Nedavno posijan Pridružen: 05 Lipanj 2014 Lokacija: Vranovci Status: Offline Bodovi: 77 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
enrikovanona, dali bi mi htjela poštom poslati koju košticu ove breskve na zadnjoj slici
|
||
Tratinčica250
Novo sjeme Pridružen: 09 Rujan 2014 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Može li mi itko pomoći? Primjetila sam da nakon dugog niza godina što imam breskvu koja je uvijek davala plodove i nikada nisam imala s njom problema, sada odjednom svi plodovi u procesu rasta i sazrijevanja otpadnu, lišće se zakovrčalo i napale su je neke sitne crne mušice. Zna li itko lijek za to i kako se zove ta bolest?
|
||
dugi68
Nedavno posijan Pridružen: 05 Lipanj 2014 Lokacija: Vranovci Status: Offline Bodovi: 77 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
crne mušice su ti lisne uši, uzmi neki insekticid i opleti
|
||
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo ovdje možeš pročitati o bolesti kovrčavost lišća breskve.
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Izvini tek sad sam vidjela ovu poruku , koštice sam posadila pa ako istjera koja dobiješ sadnicu na proljeće, samo neznam poštanski broj , možda da mi napišeš kučni broj . |
||
|
||
dugi68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajd molim te daj mejl pa ti tamo pošaljem ful adresu
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma zezam se, pa ja sam ti u Trnjanima
|
||
|
||
Zagi
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
imam i ja jednu breskvu sa tako crvenim plodovima ali kod mene je i lišče crvene boje,neznam koje trenutno stanje sa plodovima jer ovo vrijeme uništilo sve
|
||
dugi68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e svaka ti čast, po niknejmu bih te lociro u Istru, ajd mi daj kbr. pa da se provozam do tebe
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Glog
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2015 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[/URL]
|
||
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |