Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 282> |
Korisnik | |||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
blue sky
arim catalpa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
||
![]() |
|||
||
Ovako je bilo u mom vrtu 2005. godine, kada su mi cvjetale eševerije.
![]() |
|||
![]() |
|||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
||
uvijek sam tu
![]() |
|||
![]() |
|||
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
||
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|||
![]() |
|||
||
sigurno da je ove godine trava najgušča, blaga zima i puno kiše, ona uživa. Evo tvoje eševerije, vidim ja da ti mene hočeš navuči na sukulente! ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Karli, preživio bi sigurno, putovati će on uskoro u tvoju Liku.
Sinoć sam slikala noćnog leptira koji je sletio na klasić prosenjaka, i dok sam ga slikala, doletio je i drugi. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
||
E i moj isto. Bog zna bili preživo kod mene. Jer stvarno je poseban. ![]() |
|||
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|||
![]() |
|||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
||
Slavuj koja divota,kao i uvijek riječima je ne znam opisati.
Uživam u svakoj novoj fotki koju staviš i podijeliš sa nama.
![]() |
|||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|||
![]() |
|||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
||
..krasne jesenske slike
![]() ![]() |
|||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|||
![]() |
|||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
||
vrt ti uvijek blista -pršti ljepotom u svako doba
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
rajski vrtovi
JosipaNu drage moje cure, polako! I vaši vrtovi će biti lijepi kada u njima provedete 10 godina, uložite puno truda i znanja, steknete prijatelje koji vole cvijeće i sa kojima možete razmjenjivati biljke. Za vas još nekoliko sličica vrta kojega sam danas jedva pokosila. ![]() Sve je puno vlage a trava uživa i samo raste. Danas je bilo i malo sunca, izašlo da ne bi pomislili da se ugasilo! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
||
Meni su divni i pod snijegom
|
|||
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|||
![]() |
|||
||
Rijetko proučavam biljke koje nemam u vrtu i malo o njima znam, ali kada neku biljku dobijem i još ako mi se sviđa, onda želim sve o njoj znati. Sedume obožavam iz puno razloga; nezahtjevni su, ostaju godinama na istom mjestu, lijepi su čim se u proljeće pojave iz zemlje i privlače rojeve pčela. |
|||
![]() |
|||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
||
ne baca samo tebe...ja se ne mogu nadiviti...vrtu...okolikni...svenu sto presadjuje i sto radi...izuzetno lijepe ruke...zlatne ruke slavuj ima....pokušavam ju oponašati ali svi smo mi jedinke za sebe...
|
|||
![]() |
|||
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
||
Ovi visoki sedumi su bas divni.. Svaki na svoj nacin.. Negdje sam procitala da ih imas 6 vrsta. Ima li ih inace jos puno?
|
|||
![]() |
|||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
||
Sve ljepša iza ljepše, sad me stvarno već bacaš u očaj !
![]() |
|||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|||
![]() |
|||
||
rajski vrtovi
rubensica ![]() ![]() “Lijepe riječi ne koštaju mnogo. A ipak postižu mnogo.” Blaise Pascal |
|||
![]() |
|||
||
![]() Očekujem da mu smisliš ime. Neka ti još jedno jutro bude lijepo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nije samo lucyn miljenik.. I ja ga stalno gledam.. ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |